ΟΙ “ΖΗΤΟΥΛΕΣ” ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ

Πανστρατιά, συστράτευση, μάχη, αγώνα, και άλλα τετοια ωραία φιλοπολεμικά συνθήματα εβγαλαν από τα καλοσιδερωμένα μανίκια τους τα μπουμπούκια- σύμβουλοι του Σαμαρά. Καλά, αφού μας σώσατε απο την χρεωκοπία τι τον θέλετε τώρα τόν πόλεμο.?? !! Καλούνε να καταταγούν στίς τάξεις τής ΝΔ όλους ανεξαιρέτως, αρκεί να έχουν δικαίωμα ψήφου..(προσωρινά και μεχρι την διεξαγωγή των εκλογών).!!!
Διεγραμμένους, απολυμένους, διωγμένους, κυνηγημένους, μισοπεθαμένους, απογοητευμένους, κρυμένους, ξεχασμένους, βρυκολακιασμένους, πεινασμένους και…..
χορτασμένους…..Στην ουσία δηλαδή, ζητιανεύουν ψήφους, διότι απλούστατα, τα ποσοστά της ΝΔ μετα από τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της χώρας, πέφτοντας στημένη στά τεσσερα, στίς ορέξεις και τα βίτσια των Βρυξελλών, βλέπει τα ποσοστά της να φλερτάρουν με μονοψήφιο αριθμό. Με άλλα λογια συναγωνίζεται παρέα με τους Πασόκους ποιός απο τούς δύο θα καταφέρει να γίνει Αξιωματική αντιπολίτευση , αφού κυβέρνηση αποκλείεται να είναι κάποιος απο τους δύο. Αυτός λοιπόν ο πανικός εξηγεί και τις κανιβαλίστικες τάσεις της ΝΔ να κατασπαράξει το ΛΑΟΣ, αλλά και το άκρως υποκριτικό κάλεσμα της για συστρατευση των πάντων, μπας και γλυτώσει το χουνέρι….
Ομως, τωρα πλέον είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…!! Το πουλάκι πέταξε, ο λαός γονατίζει απο την ένδεια και το απίστευτο ξύλο πού τού ρίχνουν τα τελευταία χρόνια, και τελευταία του ελπίδα είναι οι εκλογές, όποτε και θα στείλει στόν αγύριστο όλους τούς δηθεν σκληρούς διαπραγματευτές, τους αλαζονικούς υπέρβαρους δοσίλογους, τους αυτιστικούς πολιτικούς, τούς μισότρελλους πλασιέ βιβλίων, τους σαδιστές ροπαλοφόρους, τους lifestyle πολικάντηδες ντιντίδες με τα φράγκα στό εξωτερικό, τους ατζέντηδες της μαφίας κλπ. . Εκτός κι αν πίσω καθε παραβάν μαζί με την κάλπη βαλουν κι από ενα Ματατζή να τον ψεκάζει για τα ψηφίσει “πατριωτικά”.
Τα περι πανστρατιάς λοιπόν και τα περί “κανείς δεν περισσεύει στη ΝΔ”….να τα πούν εκεί πού ξέρουν, δηλαδή στον καθρέφτη, η αλλιώς, στα μούτρα τους.!!

ThanoS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *