Αφιέρωμα στην ΕΡΤ

Ανδέας Β.Σαρημιχαηλίδης
Ανδρέας ο Μικρός

Φόρα τα μαύρα φόρα τα γιατί σου πάνε τρέλα . Το ότι σου πάνε τρέλα το αποδεικνύουν όλα τά πολιτικά κομματα (πλήν τού ιδίου τού πρωθυπουργού κ.Αντώνη Σαμαρά και ορισμένων βουλευτών του) με τη ξαφνική έκφραση αγάπης τους, μετά το κατέβασμα του διακόπτη από τον κύριο πρωθυπουργό και το μαύρισμα της οθόνης…
Όσον αφορά την απόσυρση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ έκ μέρους του κ.Φώτη Κουβέλη αυτή δεν έγινε λόγω της ΕΡΤ, αλλά λόγω συνωστισμού στην κυβέρνηση και όχι στη Σμύρνη (ο νοών νοείτω)
Πρίν το μαύρισμα κανένας μα κανένας πολιτικός και πολίτης δημοκρατικός δεν θυμάμαι η ταπεινότητά μου να είπε έστω και μια φορά τη λέξη ”καλά ” για την ΕΡΤ. Όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης την λέγανε και δεν ήταν καθόλου ψέματα . Το ότι δεν ήταν καθόλου ψέματα το αποδεικνύει το άσπρο χρώμα της οθόνης.


Με το κατέβασμα του διακόπτη ήρθε το μαύρο που ταίριαζε με το τέλος των ειδήσεων που μετέδιδαν, πολίτες και πολιτικοί έσπευσαν να την υπερασπίσουν με μαύρο δάκρυ λέγοντας χαρακτηριστικά πως πετάνε στο δρόμο αυτούς που δεν πατούσαν το πόδι τους στην ΕΡΤ και ο μισθός τους δεν ήταν κάτω από 5000 ευρώ το μήνα. 
Σε λίγο καιρό , ΟΧΙ πολύ σύντομα θα πρέπει η ΕΡΤ να εκφράσει την ευγνομωσύνη της στον κύριο Σαμαρά που βάζοντας στην οθόνη της ΕΡΤ το χρώμα πού της πάει κοστούμι κέρδισε την αγάπη και τη  συμπάθεια εκείνων που όσο είχε το άσπρο στην οθόνη είχε τήν αντιπάθεια. 
Ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης πέθανε με το παράπονο ότι η κρατική τηλεόραση ποτέ δεν είπε την αλήθεια. Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλά του βλέπονας τους συντρόφους του να χύνουν μαύρο δάκρυ και να λένε . Είν΄όλα μαύρα είναι όλα μαύρα.

Καππαδοκικό Καρδίτσας 26-6-2013

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *