Αυτός είναι ο στενός συνεργάτης του Μαζιώτη

Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία του νεαρού που συνελλήφθη την ώρα που μετέβη στο γκαράζ-γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα στον Βύρωνα, το οποίο παρακολουθείτο αρκετές μέρες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πρόκειται για τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Ο 31χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές για οποιονδήποτε λόγο, ενώ καθ” όλη την διάρκεια της ανάκρισης ήταν εντελώς αρνητικός.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και δεν δεχόταν με τίποτα να φωτογραφηθεί, κάνοντας γκριμάτσες για να εμποδίσει τους φωτογράφους της ΕΛΑΣ.

Για τον λόγο αυτό, η φωτογραφία που δίνεται στην δημοσιότητα είναι από την αστυνομική του ταυτότητα, αφού ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής δύσκολα θα είχαν καταφέρει να φτάσουν γρήγορα στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, αν δεν υπήρχε η μοτοσικλέτα του.

Ο 31χρονος όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βύρωνα προκειμένου να μπει στο γκαράζ- κρησφύγετο πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του σε απόσταση δυο χιλιομέτρων ώστε να λάβει τα απαραίτητα –σε αυτές τι περιπτώσεις- μέτρα αντιπαρακολούθησης.

Οι αστυνομικοί έψαχναν αυτή τη μοτοσικλέτα από χθες το πρωί. Τελικά σήμερα την εντόπισαν. Πάνω σε αυτή βρήκαν αποτυπώματα του 31χρονου και το κυριότερο είχαν στην κατοχή τους και το κλειδί με το οποίο έπαιρνε μπροστά και αυτό γιατί το είχαν κατασχέσει μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα του Αντώνη Σταμπούλου κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Δημοσιοποιείται η φωτογραφία από το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Επίσης η Ασφάλεια καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *