ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ : για τα τελευταία γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα και στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

Τα τελευταία γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα και στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δείχνουν το επικίνδυνο αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η κυβερνητική πολιτική.

Από τη μια μεριά, η συνεχιζόμενη κυβερνητική ανοχή στα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής, καθώς και η προκλητική απραξία της αστυνομίας απέναντι στις μαφίες της ηρωίνης και της …..
σωματεμπορίας που δρουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Από την άλλη, η πολιτικά χρωματισμένη επίδειξη κατασταλτικής πυγμής, που αυτή τη φορά πήρε τη μορφή της βάναυσης κακοποίησης από αστυνομικούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας. Το αποτέλεσμα είναι η άνοδος του φασισμού, η όξυνση της βίας, η καθημερινή καταπάτηση του περί δικαίου αισθήματος των πολιτών.

Δυστυχώς, δεν πιστεύουμε πλέον ότι υπάρχει οποιοσδήποτε στην κυβέρνηση με τη στοιχειώδη σωφροσύνη για να αντιληφθεί ότι οι πολιτικές τύπου Βαϊμάρης εν τέλει θα στραφούν εναντίον των ίδιων των εμπνευστών τους.

Απάντηση στο Μνημόνιο και το νεοφασισμό είναι η μαζική ειρηνική δράση του λαού και όχι ατελέσφορες και αδιέξοδες πρακτικές.

Είναι ώρα να κινητοποιηθούν από κοινού όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς, των συνδικάτων και των κινημάτων για να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη διολίσθηση της κοινωνίας στη βαρβαρότητα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *