ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ TΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ:

1. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

2. ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ.

3. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ.

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΙ…..
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΑΜΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΙΨΙΑ, ΚΛΠ. ΨΗΦΙΖΑΝ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ TOY ΠΑΣΟΚ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΝ.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΛΑΜΠΗΣ Π.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΡΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΤΕΝΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ .ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΙ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΕΞΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕΙ Τ ΑΝΤΕΡΟ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αυτό θέλουν τα κόμματα τσακωμούς και μπάχαλο ……………Ξυπνήστε ρεεεεεε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ με τόσα σκάνδαλα …με τέτοια ατιμωρισία και πλήρη αποσύνθεση του κράτους και κάθε έννοιας δικαίου!!!

    Τόσο διεφθαρμένο εκλογικό σώμα είμαστε???

    Πόσους έχουν διορίσει στο σόι σας???

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους να απαλλαγούμε απ' το κακό παρελθόν, για το καλό των παιδιών μας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    egw pali lew oti oloi oi politikoi einai prodotes….pion na pareis kai pion n afiseis…niothw prodomenos apo olous….den exoume kanenan….o 1 vgike gia na mas poulisei,o allos gia na araxei kai xoreyoune ta pontikia,oi pio katw fonazoune gia to merokamato,e loipon ti na kaneis?????????otan omws tha xipnisoume 1 prwi sta paggakia giati tha mas exoune parei kai to vraki poy forame,tha einai arga gia na tous pathsoume olous katw kai na toys strosoume…..makari na evgene 1 trelos stratigos kai na tous estine sto tixo….oute autos iparxei……

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Το θέμα είναι ότι μαζί με τους βολεμένους, τους βλαμένους και τους ευκαιριακούς, την πληρώνουμε κι εμείς μαζί. Εμένα με ρώτησε κανένας αν τα θέλω όλα αυτά, αν μου αρέσει να πληρώνουν τα δικά μου παιδιά; Να τα πληρώσουν τότε τα παιδιά των βολεμένων, των βλαμένων και των ευκαιριακών.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αρθρογράφε έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς και οι άλλοι των άλλων κομμάτων το ίδιο είναι.

    Reply
  7. Πελοποννήσιος

    Αγαπητέ Λάμπη,
    Μου αρέσει το θέμα της ανάρτησής σου. Έχω και εγώ επανειλημμένως αναρωτηθεί ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ αλλά και ΝΔ.
    Την κατηγορία των «βλαμμένων» τη θεωρώ την πιο ρομαντική αλλά αμφιβάλω κατά πόσο υπάρχει πλέον.
    Κατά την άποψή μου ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων και των δύο αυτών κομμάτων είναι δύο κατηγοριών:

    1- Αυτοί που «τα φάγανε» (ελπίζω ο κ Πάγκαλος να μην στεναχωρηθεί που τον αντιγράφω)
    2- Αυτοί που ελπίζουν να «τα φάνε»!

    Όπως καταλαβαίνεις η ανάλυσή μου είναι βαθύτατα απαισιόδοξη ως προς τις ευθύνες μας. Αλλά έτσι μας ήθελαν και έτσι μας έκαναν. Καιρός να το συνειδητοποιήσουμε και να απαλλαγούμε.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *