Νέο οικονομικό πρόγραμμα = ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ!

Δημόσια περιουσία, ιστορικά μνημεία και ορυκτός πλούτος περνούν εν μία νυκτί στα χέρια των τοκογλύφων

Ποιο ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών; «Διαπραγματεύσεις με την τρόικα». Η τριμερής συγκυβέρνηση του μνημονίου τα έχει ξεπουλήσει όλα στους τοκογλύφους και το μόνο που ενδιαφέρει τους τρεις κομματάρχες είναι πως θα παρουσιάσουν στο κοινό αυτό το …………
προδοτικό ξεπούλημα, χωρίς να καταστραφούν οριστικά τα κομματικά τους μαντριά. Για του λόγου το αληθές, αξίζει να δούμε ορισμένα σημεία του εφαρμοστικού νόμου του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα οδηγήσει στην εκποίηση των πάντων: από τα πετρέλαια της Ελλάδος μέχρι τους αιγιαλούς και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.

Στο Σχέδιο Νόμου «Επείγοντα Μέτρα Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», που η εφαρμογή τους αποτελεί προϋπόθεση για να εισπράξουμε τα 170 δις (από τα 130 δις που έλεγαν αρχικά… ανοιχτοχέρηδες και πονετικοί οι τοκογλύφοι), διαβάζουμε:

«Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα: Κινητές αξίες εταιρειών (σημ. ΧΑ: ΟΠΑΠ κλπ) δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 (σημ. ΧΑ: δηλαδή και ο Δημόσιος Οργανισμός για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων) (κεφάλαιο Α, άρθρο 2, παράγραφος 4)».

Ο ίδιος νόμος προβλέπει επίσης (κεφ. Β, άρθρο 11, παρ. 3): Αξιοποίηση δημοσίων ακινήτων στα οποία περιλαμβάνονται χώροι που προστατεύονται από την κείμενη περιβαλλοντική και αρχαιολογική νομοθεσία λόγω του ειδικού χαρακτήρα τους, όπως είναι ιδίως ζώνες προστασίας αρχαιολογικών χώρων, ιστορικοί τόποι… (κεφ. Β, άρθρο 14, παρ. 1): Για την αξιοποίηση των δημοσίων ακινήτων επιτρέπεται η απευθείας παραχώρηση στον κύριο της επένδυσης της χρήσης αιγιαλού και παραλίας».

Σε πάρα πολλά σημεία του παραπάνω κειμένου επαναλαμβάνεται μετ’ επιτάσεως ότι: «Το προϊόν της αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας». Μην αναρωτιέστε λοιπόν για τα 130 δις που οι τοκογλύφοι μας δίνουν.

Θέλουν να μας πάρουν τα πάντα, να μην αφήσουν σταγόνα ελληνικό πετρέλαιο, να στερήσουν μέχρι και τις παραλίες από τον ελληνικό λαό, να εισπράξουν ακόμα και τα εισιτήρια από τους επισκέπτες στον Παρθενώνα. Απέναντι σε αυτή την ανορθόδοξη εισβολή στέκει μία προδοτική ηγεσία ή για να είμαστε πιο ακριβείς στέκουν τρεις υπάλληλοι των τοκογλύφων, τρεις άνθρωποι που έχουν πάρει εργολαβία τη θλιβερή (πλην όμως χρυσοφόρα) αποστολή του ξεπουλήματος της Ελλάδος.

Εμφανίστηκαν αναιδώς κάποια παπαγαλάκια της ΝΔ να μας πουν ότι ο Σαμαράς έθεσε… «κόκκινες γραμμές» και διέσωσε τον 13ο και 14ο μισθό! Απορώ αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να πιστεύει αυτές τις γελοιότητες. Από την άλλη πλευρά, δε λένε λέξη για τομείς ύψιστης εθνικής σημασίας, που αποτελούν παράλληλα μοναδική διέξοδο για την πατρίδα μας από την τωρινή δεινή θέση οικονομικής και εθνικής υποτέλειας: τη χάραξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου. Ευτυχώς η κρίση προκάλεσε μία εκτεταμένη αλλαγή στο μικροκλίμα των αστικών κέντρων και της υπαίθρου και πλέον το κουτόχορτο αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Πάρα πολλοί Έλληνες αφυπνίστηκαν μέσω αυτής της δοκιμασίας και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ του ψεύδους και της προδοσίας επηρεάζουν ελάχιστα την κοινή γνώμη.

Μέσα σε όλα αυτά ενισχύεται καθημερινά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποκτά νέους αγωνιστές, νέους Σημαιοφόρους στη μεγάλη προσπάθεια διάσωσης του Ελληνισμού. Η περασμένη Τετάρτη θα τολμούσα να πω πως αποτέλεσε ορόσημο για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Ήταν η ημέρα που – για τα διεφθαρμένα ΜΜΕ του καθεστώτος – ταυτίστηκε με μία ακόμη συντριπτική υποχώρηση. Ήταν η πρώτη φορά που οι πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί ανέφεραν αυτό που λέμε εδώ και μήνες. Πως η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 3% και εκλέγει βουλευτές (αναλογιστείτε πως για να φτάσουν στο σημείο αυτό τα πραγματικά μας ποσοστά είναι ασφαλώς διπλάσια).

Εκατομμύρια Έλληνες πήραν το μεγάλο μήνυμα, έσπασε η «χαμένη ψήφος», ξαναγεννήθηκε η ελπίδα σε χιλιάδες ψυχές που δε γνώριζαν την ισχύ της Χρυσής Αυγής, γιατί το Σύστημα τους είχε κρατήσει μακριά από τον Αγώνα μας. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο το Κίνημα θα αναπτύσσεται και είναι πολύ κοντά ο καιρός που θα προσεγγίσουμε σε απόσταση βολής όλους όσους ευθύνονται για το σημερινό ξεπούλημα και την προδοσία.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *