Ζουμε εναν πολεμο και εχουμε ηδη χασει

Δολοφονιες,ληστειες,βιασμοι,ποσα ακομα να διαβασεις στα νεα για να καταλαβεις οτι οι ησυχες μερες εχουν περασει?
Κλεβουν οτι και οπου το βρουν,η ανθρωπινη ζωη αξιζει λιγοτερο απο 120 ευρω και οταν πας να αρθρωσεις μια λεξη πεταγονται οι φιλευσπλαχνοι και σε ονομαζουν ρατσιστη.

Συγνωμη που δεν καθησα να με βιαζουν ανελεητα οπως τον δεκαεπταχρονο προχτες,ισως να μου αρεσε κιολας που να ξερω αν δεν….
δοκιμασω,συγχωρεστε με που εχω βγει απο τα ρουχα μου με την δολοφονια του παιδιου στην Ηπειρου για μια βρωμοκαμερα,λυπηθειτε την αντιδραση μου και κατανοηστε με που νευριαζω με τις καθημερινες ληστειες και το αγριο ξυλοδαρμο των ηλικιωμενων για 5 η 10 ευρω.

Αλλα πειτε μου:

Σε ποια χωρα αλλαζουνν οι κατοικοι της την καθημερινοτητα τους επειδη οι μεταναστες δεν μπορουν να ενσωματωθουν σε αυτην?

Και εγω ανεργος ειμαι και δυσκολα τα βγαζω περα,δεν ξεκινησα ενα πρωι να κλεβω,να σκοτωνω και να κτυπαω οποιον βρω μπροστα μου.

Που ειναι ενας Ελληνας εστω και ρατσιστης να τους πεταξει ολους τους παρανομους απο αυτη την χωρα?

Μας εχετε προδωσει με τον χειροτερο τροπο,τι να τα κανω τα κωλομετρα σας οταν ακουω για νεους θανατους καθε μερα?

Εσκεμμενα μας εχετε αφησει μονους,να μην μπορουμε να περπατησουμε πλεον στο κεντρο,η αδιαφορια σας το αποδεικνυει,ποιος θα ερθει να μεινει στο Μεταξουργειο μονο και μονο επειδη καταβασατε τις αντικειμενικες αξιες?
ΘΑ ζει την επομενη μερα να το διασκεδασει?
Τα ηλιθια μετρα σας ειναι βοηθεια μονο στους διαφορους απατεωνες επενδυτες οι οποιοι αγοραζουν οτι βρεθει μπροστα τους,καταφερατε να διωξετε τον κοσμο απο εδω για να πουλησετε μετα φθηνα την γη.

Εκτος απο τον οικονομικο πολεμο που κανετε εναντιον μας εχουμε και εναν καθημερινο πολεμο σε ολη την χωρα,τον πολεμο του φοβου,αοπλοι εμεις να πολεμαμε με αλλοδαπους και Ελληνες εγκληματιες που κουβαλανε οπλοστασια,μας προδωσατε οικτρα.

Δημαρχοι,Πολιτικοι και φαρισαιοι ανθελληνες.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *