Θρίλερ με το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στη Ντία

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση με το ανθρώπινο οστό που εντοπίστηκε πριν από μερικά 24ωρα στη
Ντία, με την υπόθεση να αναλαμβάνουν πλέον οι ιατροδικαστές οι οποίοι κλήθηκαν να εξετάσουν το μακάβριο εύρημα σε μια προσπάθεια να ριχτεί φως στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι παρά τις εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές με τη συμμετοχή του λιμενικών και δυτών καθώς επίσης και ιατροδικαστών το προηγούμενο 24ωρο στη Ντία τόσο από ξηράς όσο και στη θάλασσα δεν απέφεραν καρπούς.

Η υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ αποκαλύφθηκε όταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του prismanews.gr, το οστό βρήκε στη παραλία μια ιδιώτης Ηρακλειώτισσα γιατρός την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Αμέσως φρόντισε να ενημερώσει το κεντρικό λιμεναρχείο κι όταν επέστρεψε στο Ηράκλειο παρέδωσε το εύρημα στην αρμόδια υπηρεσία.
Το οστό παραδόθηκε στον ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι πρόκειται για ανθρώπινο, ενώ αυτή την ώρα, άνδρες του λιμενικού μαζί τε τον ιατροδικαστή βρίσκονται στη Ντία προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το οστό. Πρώτα όμως, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πόσο καιρό αυτό ήταν μέσα στη θάλασσα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *