Έτσι αποδεικνύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι

Μια σειρά από φαινομενικά ανεξήγητα περιστατικά ήρθαν να ενισχύσουν τις θεωρίες των υποστηρικτών ύπαρξης εξωγήινων.

1. Οστά στον Άρη

Φωτογραφίες από το Curiosity έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο, όταν “εντόπισαν” στην επιφάνεια του Άρη κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο μηριαίο οστό.

2. Η εξομολόγηση για την περιοχή 51

Μια συνέντευξη του επιστήμονα Boyd Bushman που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην επιστήμονας της Lockheed Martin και βγήκε μετά τον θάνατό του τον Αύγουστο.

Στο βίντεο έδινε λεπτομέρειες για το έργο του στην περιβόητη περιοχή 51, κρατώντας φωτογραφίες “συλληφθέντων” εξωγήινων και περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά τους.

3. Το μυστήριο του X-37B

Το μακρύ ταξίδι του μη επανδρωμένου X-37B έφτασε στο τέλος του τον Οκτώβριο, αλλά το μυστήριο με την καθυστέρηση της αποστολής αποτέλεσε έναυσμα για τους θεωρητικούς των συνωμοσιών, καθώς θεωρούσαν ότι το σκάφος έψαχνε για εξωγήινους.

4. Το σκάφος Rosetta

Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύστοχα επιστημονικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών. Το γεγονός όμως ότι ένα διαστημικό σκάφος έφτασε σε έναν κομήτη για άλλους σήμαινε πως η αποστολή πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υπάρξει επαφή με μια βάση εξωγήινων.

5. Πτήση MH370

Η εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 της Malaysian Airlines αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της χρονιάς.

Οι υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής δεν άργησαν να εμπλέξουν στην εξαφάνιση του μοιραίου Boeing τους εξωγήινους, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι στα ραντάρ έκανε την εμφάνισή του ένα UFO.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε το Reason.com, το 5% των ερωτηθέντων Αμερικανών πίστευε ότι το Boeing είχε απαχθεί από εξωγήινους.

6. UFO στον ουρανό

Ο κατάλογος δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς μια συμβολική αναφορά σε όσους ισχυρίζονται πως είδαν UFO στον ουρανό.

Σε όλους εκείνους που χτενίζουν τον ουρανό αναζητώντας ένα σημάδι της εξωγήινης δραστηριότητας, με κάθε “ύποπτη” λάμψη να αποδίδεται σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Πηγή: News.com.au

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *