Φθιώτιδα: Δεσμεύτηκε στο Γκλέτσο ο Χρυσοχοΐδης για τον κόμβο της Νεράιδας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αγώνας των κατοίκων της Νεράιδας δικαιώθηκε και ο κόμβος θα γίνει εκεί που ζητούν εδώ και πολύ καιρό.

Το άκουσαν σήμερα από τα χείλη του ίδιου του Υπουργού Υποδομών και ….

Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αυτό βέβαια δεν θα γινόταν αν δεν είχαν μπροστάρη στον αγώνα τον Δήμαρχο Στυλίδας, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, που προηγήθηκαν της συνάντησης με τον υπουργό, χρειάστηκε να ανεβάσει τους τόνους και σχεδόν να απαιτήσει να υλοποιηθεί το αίτημα των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Απ. Γκλέτσος με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Χασιώτη έθεσαν στον Υπουργό και νέα αιτήματα των κατοίκων του Αχινού και του Καραβόμυλου, οι οποίοι ζητούν κάποιες παρεμβάσεις σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο.

Επίσης δόθηκε εντολή από τον Υπουργό να γίνει μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Στυλίδας, η οποία μετά και τα έργα του αυτοκινητόδρομου είναι ακόμη περισσότερο εκτεθειμένη στα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Κατσικονούρης και οι εκπρόσωποι των κατοίκων, μέλη της επιτροπής, που συμμετείχαν σήμερα στην συνάντηση που έγινε στην Αθήνα για τον κόμβο της Νεράιδας.

Δείτε το βίντεο:

Lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *