Αφοσιωθείτε στα καλοκαιρινά… αρώματα της φύσης

Το καλοκαίρι είναι εδώ, έτοιμο να μας προσφέρει ωραίες και ξέγνοιαστες στιγμές! Ταξίδια, ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στην παραλία και νόστιμοι καλοκαιρινοί μεζέδες είναι μερικοί μόνο από τους… πειρασμούς, που μπορούν να εκτοξεύσουν τη διάθεσή μας…….

Όμως, υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Ποιοι είναι; Τα αμέτρητα καλοκαιρινά αρώματα, οι γλυκές μυρωδιές από τα ανθισμένα λουλούδια, τα ζουμερά φρούτα ή το δροσερό αεράκι της θάλασσας, τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν ευεξία, ενέργεια και να ενισχύσουν τη διάθεσή μας. Η Huffington Post δημοσιεύει πέντε καλοκαιρινές μυρωδιές, που μας κάνουν καλό!
Εσπεριδοειδή
Υπάρχουν ορισμένες μέρες, που μπορεί να νιώθουμε ότι έχουμε χάσει παντελώς την ενέργειά μας. Λίγο η ζέστη, λίγο η πολύωρη έκθεση στον ήλιο ή οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να μας κάνουν να αισθανθούμε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι.  Και σαφέστατα η καφεΐνη δεν είναι η μοναδική λύση για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Η λύση βρίσκεται στα εσπεριδοειδή. Το άρωμά τους αναζωογονεί τον οργανισμό και μειώνει την κούραση, ενώ η κατανάλωσή τους μας θωρακίζει με βιταμίνη C. 
Θαλασσινό νερό











Δεν είναι μόνο η μυρωδιά ή ο ήχος, που προκαλεί το κύμα στην ακτή, τα οποία είναι χαλαρωτικά. Το θαλασσινό νερό προσφέρει επίσης ορισμένα σημαντικά οφέλη στην υγεία. Θεραπεύει τις φλεγμονές, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε μαγνήσιο βοηθά στη ……………………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *