Τ’ ανδρείκελα του σύγχρονου ξεπεσμού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ 
Έχουμε τονίσει στο παρελθόν οτι δεν περνάμε κρίση οικονομική, αλλά πρωτίστως κρίση ….
ιδεολογική, κρίση αξιών.
Επιτρέψαμε σε μία φυλή ανωμάλων, τα τελευταία δεκαπέντε με είκοσι χρόνια, να αλώσει τα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης. Ο ανθελληνισμός, το μίσος προς τις πατριωτικές ιδέες και η σταδιακή αποκοπή από τα ιδεώδη της φυλής μας, σήμερα προκαλούν την απαξίωση από τον μέσο πολίτη και περισσότερο τον μέσο νέο Έλληνα.
Οι νέοι διδάσκονται μίσος για την ίδια τους την πατρίδα, από τις μικρές ηλικίες, με τρόπο δειλό και ξεδιάντροπο,μέσα από την παιδεία και φυσικά την τηλεόραση, με τις νέες τάσεις που τα αφεντικά της προωθούν και εντυπώνουν στα παιδικά κύτταρα. Ο εγκέφαλός τους βιάζεται και οι ίδιοι βασανίζονται. Το αποτέλεσμα της συνεχούς έκθεσης σε αυτήν την, κατά τα άλλα και σύμφωνα με τους προοδευτικούς “καλλιτέχνες” και “πνευματικούς” μας ηγέτες, πολύ διασκεδαστική και πολύ “ιν”, “κουλτούρα” των “γκέι” και της αμερικανικής-εβραϊκής εμπνεύσεως σαπίλας, ήτοι προβολή των τρανσέξουαλ και των αρνητικών και επιθετικών προς τους θεσμούς απόψεων και της συνεχούς προβολής τους, από τη δεκαετία του ’90, μέχρι και σήμερα, είναι η σημερινή υποτιθέμενη οικονομική κρίση, την οποία παρακολουθούμε με θλίψη και απογοήτευση. Δούλοι, καημένοι άφραγκοι, περίγελος των κάφρων της Ευρώπης σε μια χώρα σκουπιδότοπο για κάθε λογής εγκληματία και τσιράκι των Αμερικάνων, των Τούρκων και των Εβραίων, όπως κατήντησε την τελευταία εικοσαετία.

Το “πάρτυ” με τη συμμετοχή, διαπλεκομένων, απίστων και πατριδοκάπηλων, με τον προσκλητήριο τίτλο “ορκομωσία της βουλής” (διότι για πια ορκομωσία μιλάμε, όταν σχεδόν οι μισοί αρνούνται να ορκιστούν στον Χριστό), δεν μας εκπλήσσει. Οι περισσότεροι το γνωρίζουμε, οτι αυτοί είναι οι ηγέτες μας. Πολύ φυσιολογικό, οι υπάλληλοι της Μπίλντερμπεργκ και της Goldman-Sachs, να χαριεντίζονται, να συναγελάζονται και να περνάνε καλά, καθότι η “καριέρες” τους πηγαίνουν καλά, τώρα ειδικά που έχουν εκλεγεί βουλευτές και με λίγους μήνες καθισιού και ανάπαυσης θα δικαιούνται και σύνταξη από το ελληνικό κράτος. Όχι μόνο στη βουλή, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τα πουν και να τα πιουν και μετά, εκτός βουλής, στην υγειά του κορόιδου, του λαού που πληρώνει τον λογαριασμό. Εντελώς αναίχυντα. Τόσους μήνες φωνάζαμε για εξυγίανση και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και να το αποτέλεσμα…
Φιλοχρήματοι και απάτριδες.
Που είναι οι ιδέες μας; Που είναι οι αξίες μας; Που είναι η πίστη στον Θεό, η πίστη στην πατρίδα; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; Διαφημιστικά σποτ στην τηλεόραση που προωθούν την στήριξη των λαθρομεταναστών; Καλοκαιρινές περιοδείες καλλιτεχνών που περιοδεύουν στα πάρκα, στις θάλασσες και τις εξοχές, αφού πρώτα άρπαξαν επιδοτήσεις από το δημόσιο; Ποιος ο ρόλος των παιδαγωγών, των καλλιτεχνών και των δημοσίων προσώπων; Η συμμετοχή τους σε δεξιώσεις και σε τηλεοπτικά παράθυρα; Ο καιρός είναι κατάλληλος για να επέμβουν, να δείξουν οτι πιστεύουν στην πατρίδα, στην δικαιοσύνη, στην εθνική ανεξαρτησία και να δείξουν τον δρόμο, να φωτίσουν, όντες φωτισμένα μυαλά, με την έμπνευσή τους. Προτιμούν να μιμούνται παρακμιακά πρότυπα, που ξεχειλίζουν ανθελληνισμό και μισανθρωπισμό, να τσεπώνουν επιδοτήσεις και μισθούς και να εγκαταλείπουν τον λαό τους, που στο κάτω κάτω, αυτός τους ανέδειξε και από αυτόν τα τρώνε.
Που είναι τα εφόδια που πρέπει να δώσουμε στις νέες γενιές, οι οποίες αντί να διδάσκονται την γλώσσα τους, μαθαίνουν αισχρά ελληνικά και ξένες γλώσσες. Γιατί έπαψαν οι ιδεολόγοι να έχουν θέση στην πολιτική και γενικότερα στην κοινωνία και στη θέση αυτών, προβάλλονται οι κάθε λογής τυχοδιώκτες και πατριδέμποροι; Πετάμε κλωτσηδόν τα ίδια τα παιδιά, το μέλλον της πατρίδας, από τα σπίτια, από τα σχολεία, από τον αθλητισμό από την κοινωνική και επαγγελματική ανάδειξη και τα σπρώχνουμε, στα ναρκωτικά, και μακριά από κάθε ελπίδα για ζωή και ελευθερία.
Αυτή η εικόνα της ελληνικής βουλής, συμπυκνώνει την φιλοσοφία του ελληνικού μας κόσμου, εν έτη 2012; Αυτά τα αναίσθητα ανθρωποειδή που καμαρώνουν οτι ξεγέλασαν γι’άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό πουλώντας του προεκλογικό κουτόχορτο, αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια θα είναι η δική μας προσφορά στον πολιτισμό;
Δέκα μέρες περίπου μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός είναι άφαντος. Αυτός ο οποίος υποσχέθηκε απελάσεις λαθρομεταναστών και έξοδο από την κρίση και που με την εκλογή του υποσχέθηκε, σε υψηλούς τόνους, με αυστηρό ύφος και εν μέσω πανηγυρισμών από κομματόσκυλα και παρατρεχάμενα κοπρόσκυλα, να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τους τοκογλύφους. Αυτός ο τσοπάνης, έσπευσε ν’αναπληρώσει τη θέση του υπουργού οικονομικών με καθηγητή, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πιθανόν για να εξασφαλισθεί η τήρηση αυτής της υπόσχεσης. Όσα πρόσωπα και αν περιφέρονται γύρω από τις κομματικές καρέκλες, ο ένας σάπιος διαδέχεται τον άλλο.
Αυτός ο χώρος δεν εξυγιαίνεται. Πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τα ανδρείκελα, να μαζέψουν τα πραγματά τους και να του δίνουν. Σε λίγο δεν θα έχουν καμία θέση εδώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *