ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Γράφει ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Αντιγράφω από το ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (διορθωμένο ορθογραφικά) τους παρακάτω διαλόγους που διημείφθησαν στη ΚΕ του ΛΑΟΣ μεταξύ Καρατζαφέρη και Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη :

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμμένω στην απόφασή μου να ψηφίσω ΝΑΙ στη αυριανή ψηφοφορία και….
αν γινόταν πρίν μiα βδομάδα η ΚΕ είμαι σίγουρος ότι και οι παρόντες θα ψήφιζαν ΝΑΙ !
Γ.Καρατζαφέρης: Αφού τα λέμε όλα λοιπόν, στην προηγούμενη απόφαση που πήραμε για την ψήφιση ή όχι του προηγούμενου μνημονίου, συνταχθήκαμε όλοι με την ΔΙΚΗ σας άποψη, δηλαδή του Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, του Μ.ΒΟΡΙΔΗ και του Θ.Πλεύρη. Εδώ στο ΛΑ.Ο.Σ όσο εγώ είμαι Πρόεδρος θα λειτουργούμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και θέμα κομματικής πειθαρχίας δεν νοείτε.
Τελικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε από τα μέλη της Κ.Ε. αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μιλήσει υπέρ του ΝΑΙ να το κάνει τώρα. Τέτοιος ομιλητής ΔΕΝ υπήρξε οπότε δια ανατάσεως της χειρός, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε το κόμμα, στην αυριανή ψηφοφορία, να ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ το μνημόνιο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1.
Προφανώς η λέξη ομόφωνα έχασε την έννοια εκεί στα υπόγεια της Καλλιρρόης ή όλοι αυτοί έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.
Που είναι το ομόφωνα όταν κάποιος έχει αντίρρηση;
Κάτι σαν το προχθεσινό ομόφωνο που ανακοίνωσε ο πρόεδρος στη συνέντευξη του στα ΜΜΕ όταν είχε τουλάχιστον δύο διαφωνίες;
Μα πάτε καλά εκεί μέσα ή προσπαθείτε να μας αποτρελάνετε;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2.
Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης «καρφώνει» στη κυριολεξία τους τρεις βουλευτές του, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ, (τυχαίο , δεν νομίζω) ότι δηλαδή αυτοί εισηγήθηκαν το ΝΑΙ στο πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που μας οδήγησε εδώ που καταντήσαμε, συντασσόμενοι δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ, που άλλωστε δεν είχε ανάγκη τα 15 ψηφουλάκια του ΠΑΣΟΚ. Είναι ή δεν είναι έτσι;
Αλλά την ευθύνη την έχει ο Αρχηγός και ο λαμβάνων τις αποφάσεις και όχι ο εισηγητής. Οτιδήποτε άλλο είναι φυγοπονία και εκ του πονηρού.
Διότι η ανάληψη ευθύνης είναι ένα από τα προσόντα που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα Ηγέτη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3.
Τα μαχαιρώματα κάτω από τη μέση συνεχίζονται και απόδειξη το σχόλιο μέλους της ΚΕ του ΛΑΟΣ προς το Μπάμπη Καραθάνο
Πολλές γριμάτσες, του Μπάμπη Καραθάνου, καθόλου χειροκρότημα στην ομιλία του Καρατζαφέρη, έξαλλο πανηγύρι στην τοποθέτηση του Άδωνι, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ συνέλληνα; Είπαμε κολλητό φιλαράκι του Αδώνιδος, αλλά πάνω απ όλα το ΚΟΜΜΑ και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Αντε μπράβο, γιατί ο Πρόεδρος (ΛΥΚΟΣ) δεν κοιτάει ΜΕΣΑ στη φωλιά του, αλλά γύρω της., όπως λέει η παροιμία.

Καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα !!!
Καληνύκτα σας κύριοι του ΛΑΟΣ και εις κατώτερα.
Λίγη ντροπή δεν φτάνει, αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *