ΕΛ.ΤΑ. Αργοπορίας τον Βαρεμένων Αργόσχολων ΧελωνοΤαχυδρόμων

Αγαπητό ksipnistere,

Είχα κάνει τα χαρτιά μου για την επιδότηση ενοικίου του 2009, η οποία είχε καθυστερήσει (παγώσει) πάνω απο ένα χρόνο. Πολλές φορές απευθύνθηκα στον ΟΕΚ για το ποτε επιτέλους θα λάβουμε τα χρήματα οι δικαιούχοι, και η απάντηση ήταν συνεχώς η ίδια : “Δεν ξέρουμε”.
Η επιταγή ήρθε επιτέλους σήμερα το πρωί, με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στις…
29-4-2009 (!!!) δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ! Ας είναι καλά μια γειτόνισσα που είδε τον ταχυδρόμο και με ειδοποίησε αμέσως. Στον ΟΕΚ που είπαν οτι την επιταγή είχαν στείλει στις 11 του μηνός και είναι αποκλειστικά ευθύνη των ΕΛΤΑ για την καθυστέρηση. Οπότε καταλαβαίνετε οτι εάν δούλευα σήμερα το πρωί (αυτή την στιγμή είμαι άνεργη και τα έξοδα τρέχουν) και δεν ήμουν το πρωί σπίτι μου θα έχανα την επιδότηση !!!!!!!!!!!

Παίρνω ενα ταξί και τρέχω να προλάβω, και στο ταμείο ο υπάλληλος μου άρχισε το κύρυγμα “τώρα μας ήρθες κι εσύ, δεν έχουμε λεφτά, το ταμείον είναι μείον, που θα τα βρούμε τα λεφτά” και άλλα πολλά. Τελικά, μετα απο τσακωμό με τον υπάλληλο (λες και τα έβαζε απο την τσέπη του) και με τα χίλια ζόρια κατάφερα να πάρω την επιδότηση ενοικίου, αφου πρώτα έτρεχα σαν το Βέγγο να προλάβω (στις 11.30 το πρωί ! ήρθε η ειδοποίηση απο τα ΕΛ.ΤΑ. Αργοπορίας και Βαρεμένων Αργόσχολων ΧελωνοΤαχυδρόμων, οι οποίοι μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν παίρνει).

Συγχαρητήρια και στην σοσιαλιστική μας κυβέρνηση που μας το παίζει κοινωνικά ευαίσθητη, και κοιτάζει πως να βρει συνεχώς ΠΑΤΕΝΤΕΣ για να κόψει κανα επίδομα ενοικίου σε ανέργους και οικονομικά αδυνάτους, ενω διαφημίζει στα τηλεοπτικά κανάλια οτι δίδονται κανονικά στους δικαιούχους.

Και συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στην σοσιαλιστική μας κυβέρνηση που έδωσε το δικαίωμα στους δημοσίους υπαλλήλους να μας συμπεριφέρονται όπως φερόταν ο τοπικός Αγάς στους γκιαούρηδες επι τουρκοκρατίας. Το ξέρουμε οτι για τους σοσιαλιστές όποιος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος θεωρείται σκουπίδι και όπως φαίνεται κάνουν το παν για να μας το υπενθυμίζουν καθε μέρα.

Έλλη Κ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΝΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    οταν θελουν να ξεπουλησουν κατι το απαξιωνουν αυτο γινεται και τωρα στρεφοντας την κοινη γνωμη εναντιον των ελτα.Οταν ομως τα παρει ιδιωτης και σου πει για ενα απλο γραμμα θελω 5Ε και για να παει στο ταδε χωριιο δωσε μου και αλλα 15 α και σε δυσπροσητες δεν εξυπηρετουμε τοτε να δουμε τι θα λεμε.Και κατι ακομα σκεφτειτε ιδιωτης να μοιραζει τις συνταξεις σας………

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗΣ ΚΑΤΙ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ…

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗΣ ΚΑΤΙ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ…

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τα ελτα δεν παιζονται.
    Αμα θελω να στειλω τιποτα επιλεγω ιδιωτικα κουριερ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αγαπητή Έλλη,

    Ο δημόσιος υπάλληλος στα άλλα πολιτισμένα και όχι μόνο κράτη έχει την υποχρέωση να είναι υπάλληλος και υπό του λαού, στην χώρα μας ο δημόσιος υπάλληλος έχει γίνει ο σατράπης και ο δυνάστης του λαού και της κάθε πολιτικής εξουσίας.

    Όσο αυτός ο δημόσιος δράκος συνεχίζει να υπάρχει και να αναπνέει τόσο θα συνεχίζει να μαραζώνει και να αργοπεθαίνει και η χώρα μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αμ, τα δικά τους λεφτα θα χαναν τα ρεμάλια των Ελτα? Στ' αρχ**** τους αν ο άλλος έχανε την επιδότηση. Ελληνικό Δημόοοσιο, την πάρτυ τους τα κοπρόσκυλα ''κι όλοι οι αλλοι να πα να γα…'' η φιλοσοφία τους.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αμ, τα δικά τους λεφτα θα χαναν τα ρεμάλια των Ελτα? Στ' αρχ**** τους αν ο άλλος έχανε την επιδότηση. Ελληνικό Δημόοοσιο, την πάρτυ τους τα κοπρόσκυλα <> η φιλοσοφία τους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *