Έπαθε την πλάκα της ζωής της – Βρετανίδα πήγε διακοπές στην Κρήτη και όταν γύρισε…

Πήγε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές και… μόλις επέστρεψε στο σπίτι της και είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό…έπαθε σοκ.

Πρόκειται για τη νοσοκόμα Jo Bookleff-Browne από την Αγγλία, η οποία κατάφερε με δουλειά 60 ωρών την εβδομάδα, να έλθει με τις φίλες της για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, πριν από μερικές ημέρες.

Επέστρεψε στο σπίτι της αλλά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν διαπίστωσε πως ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε αδειάσει, καθώς η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε της είχε πάρει 2.210 λίρες, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror!

Όπως αντιλήφθηκε, η εταιρεία με την οποία έκανε το ταξίδι της επιστροφής, της χρέωσε ότι κουβαλούσε μαζί της… 55 βαλίτσες! Αντί να της χρεώσει 55 ευρώ για τη μεταφορά της βαλίτσας και το check in της χειραποσκευής της έγινε λάθος και τα 55 ευρώ έγιναν… 55 βαλίτσες!

Η γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία, ελέγχθηκε η καταγγελία της και της ζητήθηκε συγγνώμη. Αλλά ήταν πλέον αργά. Ο τραπεζικός της λογαριασμός ήταν άδειος και οι διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων είναι χρονοβόρες και περίπλοκες, όπως είπαν στη νοσοκόμα οι εκπρόσωποι της εταιρείας!

Η ίδια υποστηρίζει ότι με το λάθος που έκανε η αεροπορική εταιρεία, έμεινε χωρίς χρήματα με συνέπεια να μην έχει καν για τα τρόφιμά της ή τη βενζίνη για να πάει στην εργασία της!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *