Και τώρα… η μεγάλη εβδομάδα των φόρων!

– Στο στόχαστρο ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι
– Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα από διασταύρωση τεκμηρίων
– 10 από τα 26 δισ. θα είναι φόροι
Γιατροί και μηχανικοί βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ύποπτων για φοροδιαφυγή και και ακολουθούν οι τεχνίτες όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές.
Μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των δηλώσεων ξεκινάει το σαφάρι των εφοριακών με διασταυρώσεις στοιχείων και…..
ύστερα έρχονται τα… μαντάτα από τον υπολογισμό των κριτηρίων διαβίωσης, όπως σπίτια, αυτοκίνητα, άλλα ακίνητα, αλλά και πισίνες, προσωπικό στο σπίτι κ.α.

Οι φορολογικές δηλώσεις και τα εισοδήματα που θα καταγραφούν θα καθορίσουν και το… πλαφόν πάνω από το οποίο θα μπει μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές.

Τόκοι στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, ενοίκια και για το σπίτι παιδιού που σπουδάζει σε άλλη πόλη, πληρωμή διδάκτρων για ιδιαίτερα και φροντιστήρια, επισκέψεις σε ιατρούς, εξετάσεις και νοσήλια, κι ακόμη ασφάλιστρα ζωής, δαπάνες για εξοικονόμηση ενέργειας, αμοιβές δικηγόρων και δωρεές, βγαίνουν απ’ τη λίστα των φοροαπαλλαγών για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 60.000 όμως δεν είναι οι μόνες περικοπές.

Οι εκπτώσεις φόρου για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 44.000 ευρώ το χρόνο μπαίνουν και πάλι στο … κρεβάτι του Προκρούστη.

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτά τα μέτρα δεν θα είναι τα μόνα για να εισπράξει το κράτος. Ανάμεσα στα εισπρακτικά μέτρα ως το 2015, εξετάζονται: νέα περαίωση, για όσους δεν είχαν δικαίωμα υπαγωγής στην πρότερη ρύθμιση, αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επιβολή ειδικού φόρου σε αναψυκτικά και μη αλκοολούχα ποτά κι ακόμη το ψαλίδισμα κοινωνικών επιδομάτων, αναλόγως εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.Μαζί με αυτά, εξετάζεται και η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά.

http://www.newsit.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα…
    Η ωφελιμότητα του λεμονιού.
    Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
    Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!
    Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι σχετικά χαμηλό δένδρο σε ύψος. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά. Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
    Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.
    Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος… τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημικοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.
    Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.
    (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει. Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑ==ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ, ΤΕΜΑΧΙΖΩ. ΔΗΛ. "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΟΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΤΑ 12 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ 11 ΕΙΝΕ
    ΑΠΟ ΦΟΒΙΣΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ!
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!
    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    Ο ΠΟΥΣΤΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΥ
    ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ
    ΣΤΗΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Οι εφοριακοί θα κάνουν τις διασταυρώσεις;
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    Και μετά θα αρχίσουν τα προσωπικά τηλέφωνα : περάστε από το γραφείο μου, να συζητήσουμε ένα θέμα….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Οι μισθοι του δημοσιου πρεπει να εξισωθουν με τον ιδιωτικο
    Δηλαδη πρωτοδιοριστος 500 ευρω
    πλαφον 2000 ευρω
    επισης αρση μονιμοτητας και στο δημοσιο
    ακομα ωραριο εργασιας οπως και στον ιδιωτικο τομεα
    ακομα καταργηση ολων των συνδικαλ η σ τ ω ν
    Για να δω τοτε ποια λαμογια θα πηγαινουν στο δημοσιο

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Χμμ,, ολοι εσεις οι εξυπνάκιδες προδοτες των τελευταιων σχολιων τι να πει κανεις; Σταλμένοι απο το πασοκ κόμμα σας είσαστε ε ρε δούλεμα που πέφτει. Ας μην είχε μυστικές συμφωνίες ο Παπαανδρέου σας προδότης σας με τον Σορος επειτα απο τις εκλογές και ας μην πήγαινε τα τα ομόλογα απο το Τ3->Τ10 με το Προβόπουλο και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε πτώχευση. Εδώ δεν δανείστε με απο την Κινα και την Ρωσία και δανείστηκε απο τους φιλους του το ΔΝΤ για να ξεπουλησει την χώρα. Οτι και να γράψετε για τον Σαμαρα, ο προδότη σας ανδρείκελο Παπαντρέου τον ξεπερνά κατα 100.000. Αλλα το σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε να τον σώσετε μαζί και του εαυτούληδες. Φωτιά και τσεκούρι ρε σε σας τους προσκυνημένους. Μετράτε ώρες πράσινα λαμόγια προδότες. Το Παπαντρέου σας τον φιλάνε χίλοι δεκατρείς, ρε αυτός έσωσε την Ελλάδα ρε? Γιατί αν δεν υπάρχει κανέναν να τον φιλάξει ακόμα και οι ηλικιωμένοι με τις μαγκούρες τους θα του σπάσουν τα κόκκκαλα. Παστόκοι προδότες.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    exyses malaka samara stin kolara toy kaklamani??????bissi thn gamouses?/paraitisou pousti apo tin nd mpourdelo to exeis kanei to komma

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οι εφοριακοί, μακράν τα μεγαλύτερα λαμόγια.
    Ακολουθούν Τελωνειακοί, υπάλληλοι Πολεοδομιών.
    Το 99% των υπαλλήλων είναι κλέφτες και εκβιαστές.

    Αυτούς ποιος θα τους πιάσει;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    1 20 εγω ψηφιζα νδ μια ζωη αλλα πλεον με αυτα τα χαλια που εφερε στην χωρα μας θα ψηφιζω πασοκ γιατι προσπαθει ενας ανθρωπος ο γιωργος να σωσει την χωρα…ο σαμαρας αν βγει θα γινουν τα ιδια θα χρεωκοπησουμε οποτε μακρια απο σαμαρα κ ολοι πασοκ μπας κ σωθει αυτην η χωρα εκει που την κατηντησε ο ταβερνιαρης ο καραμανλης αυτο το ζωον αυτο το παχυδερμο

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κοίτα ο 1¨16 έχει ένα δίκιο εδώ που τα λέμε. Είναι σαν να λέει οτι καλά παθένουμε αφού ποτέ δεν μιλήσαμε και ποτέ δεν εξεγερθήκαμε να κάνουμε κάτι. απο τη στιγμή που τα δεχόμαστε όλα, ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. οπότε? γιατί γκρινιάζουμε? δεν υπάρχει λόγος!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    o samaras k o skatas o karamanlis ti kanane 5 xronia????e???????/eprepe na erthei o giorgaros gia na ftiaksei tin xora!!!!!!!!!!mono pasok k oxi koyrades typou samara k karamanli

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Εγώ εδώ και 3 χρόνια έχω ανοίξει λογαριασμό στην Ελβετία και τα ΄"μαύρα" που βγάζω όλο το χρόνο τα στέλνω έκεί. Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα ούτε να με ελέγξει. Ότι και να κάνει το κράτος τα αρχίδια θα μας κλάσει…. Ξυνήσαμε ευτυχώς μερικοί Έλληνες !!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αν δεν υπαρξει τωρα φορολογικη δικαιοσυνη, δεν θα υπαρξει ποτε.
    Τον ΓΑΠ θα τον ριξουν (αν τον ριξουν) μονο τα πρασινα κομματοσκυλα που βλεπουν πολλα αναμενομενα "τυρακια" να χανονται.
    Οι ΝΔουδες και το λοιπο συναπαντημα ειναι απλα σε αλλο τοπο και χρονο.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Τζέφρυ και Σια ετοιμάστε τον…. απαυτό σας …Ο καιρός γαρ εγγύς και του λαού ο ….. γαρ …μακρύς !!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *