Προειδοποίηση από Σουλτς: Δεχτείτε την πρόταση των δανειστών! “Ο χρόνος τελειώνει και θα είναι δραματικές οι συνέπειες αν δεν κλείσει η συμφωνία”

Σκληραίνουν την στάση τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες και διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό τρόμου στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να κλείσει μια συμφωνία με τους δανειστές.

Στο ίδιο τόνο με την χθεσινή του σκληρή δήλωση ο Μάρτιν Σουλτς συνεχίζει και σήμερα τις προειδοποιήσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, την οποία με καλεί να δεχτεί την πρόταση των Θεσμών. Ο κ. Σούλτς γίνεται ακόμη πιο συγκεκριμένος σήμερα στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως «χωρίς συμφωνία οι συνέπειες για την Ελλάδα θα είναι δραματικές».
Μάλιστα, ο Σούλτς σήμερα στράφηκε και προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να συνειδητοποιήσουν το γεγονός ότι δεν είναι υπόλογοι μόνο στους ψηφοφόρους τους, αλλά έχουν ευθύνη απέναντι στη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Welt, τόνισε ότι «Η ΕΕ είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί με την ελληνική κυβέρνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά την συνέντευξή του στην Die Welt και προσθέτει πως οι δανειστές έχουν ήδη κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις.

«Μπορώ μόνο να προειδοποιήσω την ελληνική κυβέρνηση να μην απορρίψει τη χείρα βοηθείας που της προσφέρεται. Ο χρόνος τελειώνει και οι συνέπειες θα είναι δραματικές», τόνισε ο κ. Σουλτς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *