Το Φέσι του … Καρατζαφέρη

Γράφει ο Δευκαλίων

Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύθηκε στο γνωστό blog FIMOTRO και είναι λίαν αποκαλυπτικό για το πώς ένας γιος ΣΑΝΟΠΩΛΗ, κατάφερε να είναι ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός κόμματος. Φαίνεται όμως πως αγανάκτησε ο γιος του ράφτη και αποκάλυψε μια «ατασθαλία» του κ. προέδρου, που κομπορρημονεί καθημερινά για τις ικανότητές του να ….
αβγατίζει την περιουσία του με έξυπνες κινήσεις και διάφορα άλλα κόλπα, αλλά δεν μας λέει ότι υπήρξε και τρακαδόρος και έβαλε φέσι σε κατάστημα ρούχων και μάλιστα για το αντίτιμο 9 κουστουμιών !!!
Συγχαρητήρια Πρόεδρε ! Δεν μας τα λες αυτά…
Είδες πόσο χρήσιμα είναι τα blogs που άρχισαν να σε ενοχλούν; Και εμάς όμως μας ενοχλούν κάτι τέτοιες πράξεις που δεν είναι και λίαν τιμητικές
για κάποιον που θέλει να μας κυβερνήσει !!!
Καλά θα κάνεις, επειδή κυκλοφορείς στην περιοχή, να πας να βρεις τον άνθρωπο που του χρωστάς τα κουστουμάκια σου, και να τον πληρώσεις και μάλιστα έντοκα.

Γράφει ο Mπάμπης, ο Φαληρεύς…
Αγαπητό Fimotro,
Βλέποντας στο blog σου τους λόγους που ο Καρατζαφέρης έγινε πλούσιος, σύμφωνα με τον ίδιο, μπαίνω στον πειρασμό να του θυμίσω τα 9 κοστούμια (παραγγελία) που είχε αφήσει φέσι σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων (Μάκης Μαστρόκαλος) στο Π. Φάληρο (έκλεισε πλέον), τα παντελόνια από τα οποία είχε ράψει ο… πατέρας μου!
Καλά θα κάνει ο Καρατζαφέρης και ο κάθε όμοιος του πολιτικός, να μιλάνε λιγότερο και να κρύβονται περισσότερο, ειδικότερα όταν αναφέρονται σε θέματα πλουτισμού τους…
Ευχαριστώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *