Συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη της Εθνικής..εκτός απο τους δημοσιογράφους!

Κάποιοι απορούσαν για την ραγδαία άνοδο των blogs την ώρα που online βρίσκονται sites μεγάλων δημοσιογράφων που καταθέτουν αμερόληπτα την γνώμη τους. Δυστυχώς η έννοια της σωστής δημοσιογραφίας και ενημέρωσης συνεχώς ξεφτιλίζεται. Η αρχή στο χτεσινό παραμύθι με την Εθνική, σε έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας που δεν….
είχε τηλεοπτική κάλυψη.Γιατί?Δεν συνέφερε οικονομικά το Mega η προβολή του αγώνα αφού η ώρα που θα προβαλλόταν ήταν αντιτηλεοπτική και χωρίς πολλές διαφημίσεις κτλ. Κίτρινη Κάρτα στο Mega για να μην πω απευθείας αποβολή…Όταν παίζει η Εθνική ομάδα θα πρέπει να κόβουν όλοι το λαιμό τους για να υπάρχει προβολή του αγώνα της. Αν απο το Mega δεν αντέχεται οικονομικά να το καλύψετε, μην παίρνετε τα δικαιώματα προβολής της Εθνικής.Δεν είναι θέμα ομαδικό ή οπαδικό αλλά η ομάδα που αντιπροσωπεύει όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας, κάφρους και μη. Εν συνεχεία, συγχαρητήρια απο όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως απο το τι ομάδα υποστηρίζουν στην ΕΡΤ που για μια ακόμα φορά έδειχνε πατινάζ αγνοώντας τον αγώνα. Και επειδή και η ΕΡΤ είναι θέμα Εθνικό καλά θα κάνετε να την κλείσετε κάποια στιγμή αφού η ύπαρξη της ζημιώνει το ελληνικό κράτος και τους πολίτες που την πληρώνουν κάθε μήνα, για να απολαύσουν πιρουέτες και πατινάζ στον πάγο. Πεθαμένη η ΕΡΤ πλέον δεν είναι άξια ούτε ειδήσεις να δει κανείς.Αν την πληρώναμε με βάση την τηλεθέαση και το τί μας προσφέρει, δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε.

Τέλος και σημαντικότερο να χειροκροτήσουμε την Εθνική μας που για μια ακόμα φορά αποτελεί την όαση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και το ξεβρομίζει με τις εμφανίσεις της είτε χάνει είτε νικάει και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μια νίκη ακόμα που μας γέμισε περηφάνια την οποία φρόντισαν να μας την πάρουν πίσω οι εκδότες των αθλητικών εφημερίδων, αφού οι οπαδικές εφημερίδες του Παναθηναικού κατέγραψαν ως τους καλύτερους παίχτες τον Νίνη (ορθώς), τον Κατσουράνη , του Ολυμπιακού τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη και της ΑΕΚ τον Μάκο! Όλοι οι άλλοι δεν έπαιξαν ποτέ δηλαδή..Απο εδώ και στο εξής θα παίξει ο Νίνης με την Λεττονία, ο Αβρααμ και ο Τοροσίδης με την Λεττονία και ο Μάκος με την Λεττονία.Οι άλλοι είναι γλάστρες στο γήπεδο.Δεν έκαναν και τίποτα. Αυτοί είμαστε όμως.Μια χαρά Εθνική την κάνουμε πάντα προσωπική και προς το συμφέρον μας. Απαξιώσατε μια ομάδα για να περηφανευτείτε ο καθένας για την παιχτούρα που έχετε στην ομάδα σας. Ας είμαστε και λίγο αμερόληπτοι.

ΥΓ:Να θυμηθώ να πληρώσω την ΔΕΗ γιατί θα μου κόψουν και την ΕΡΤ και επιπλέον να βάλω ΕΡΤ όταν παίζει η Εθνική μας πάλι γιατί δεν έχω δει τους τελικούς του πατινάζ!

1wannh5

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *