Ελεύθερος ο παιδεραστής Πολάνσκι


hellraiser

Σε προηγούμενη και πρόσφατη ανάρτησή μας αναφέραμε ότι ο Μελ Γκίμπσον πλήρωσε με την καριέρα του το θάρρος που είχε να εναντιωθεί στους εξουσιαστές σιωνιστές. Εντελώς αντίθετα και, ακριβώς όπως ειπώθηκε από τον διεθνή Τύπο, εντελώς «απρόσμενα», οι ελβετικές Αρχές αποφάσισαν να….
μην εκδώσουν στις Η.Π.Α. τον εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, εναντίον του οποίου υπάρχει καταδικαστική απόφαση για τέλεση σεξουαλικής πράξης σε ανήλικη, που συνέβη πριν 33 χρόνια και αφορούσε την 13χρονη αμερικανή Σαμάνθα Γκέιμερ. Ο Πολάνσκι με την ταινία του «ο Πιανίστας» (που παρότι μετριότατη και «αουτσάιντερ» κατά τους κριτικούς βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα το 2002 στο φεστιβάλ των Καννών) προσπάθησε να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ανθρώπινη ψυχή του διωκόμενου πλην τίμιου και ταλαντούχου εβραίου. Το ίδιο άτομο βεβαίως είναι που παραδέχτηκε το 1977 μπροστά στο δικαστήριο την ενοχή του για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτα της είχε δώσει ναρκωτικά και αλκοόλ. Βεβαίως υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις όπως με την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης της 16χρονης τότε ηθοποιού Σάρλοτ Λιούις αλλά και την γυμνή φωτογράφιση με την 15χρονη τότε και μετέπειτα διάσημη ηθοποιό, Νασταζία Κίνσκι. Τώρα σύσσωμες οι ελβετικές Αρχές μαζί με υπουργικά κλιμάκια της χώρας κινήθηκαν με αστεία πραγματικά επιχειρήματα ώστε να μην εκδοθεί στις Η.Π.Α. ο Πολάνσκι, την στιγμή που στατιστικά έως τώρα απάλλασσαν μόλις το 5% των περιπτώσεων έκδοσης σε άλλη χώρα, και φυσικά σε υποθέσεις όπου ο κατηγορούμενος είχε πολύ περισσότερα ελαφρυντικά από τον εν λόγω σκηνοθέτη που παραδέχτηκε επίσημα το έγκλημά του. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της σκευωρίας και της αηδίας που προκαλεί το θράσος μέσα από όλη αυτή την ανωμαλία, αντί επιλόγου θα παραθέσουμε μια παράγραφο από γνωστή ιστοσελίδα:
“.Μάλιστα, τόσο ισχυρό έχει γίνει το κίνημα υπέρ του σκηνοθέτη του “Μωρού της Ροζμαρί” που έχει ασχοληθεί προσωπικά με αυτό και ο ίδιος ο Γάλλος Πρόεδρος. Σε μια απίστευτη -αισχρή για πολλούς- διπλωματική πράξη της “πίσω πόρτας”, ο Νικολά Σαρκοζί παρέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος γράμμα του Πολάνσκι στα χέρια του Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής της Ουάσινγκτον.”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    //ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ hellraiser ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ/// ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ //// ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ//// ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ//// ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.

    Reply
  2. hellraiser

    @7:48,δεν γνωριζω φιλε μου το παρασκηνιο και τις προεκτασεις αυτης της ιστοριας.
    Μου κανει ομως αλγεινη εντυπωση που ολοι τον αθωωνουν κι ολοι τον υπερασπιζονται,οχι γιατι ειναι αθωος,αλλα για την εβραικη του καταγωγη.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ hellraiser
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤHΣ ΔΙΩΞΗΣ TOY ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TOY ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΣΥΛΟ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ) ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *