Μηπως τελικά υπάρχει θεός;

Τίτλοι τέλους στην πολιτική καριέρα του Παναγιώτη Ψωμιάδη έπεσαν σήμερα το μεσημέρι με τον πιο δραματικό τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, μέσα σε μια αίθουσα δικαστηρίου.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχή φορά μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και παρέμενε, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, ένα από τα….
πέντε δημοφιλέστερα πολιτικά πρόσωπα στη χώρα εξέπεσε του αξιώματός του με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και του επέβαλλε ποινή 12μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορείτο για την για την υπόθεση της μείωσης των προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία κατ’ επανάληψη.
Ο Περιφερειάρχης μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση έφυγε από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου και συσκέπτεται με τους δικηγόρους για τις επόμενες κινήσεις του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, ο γ.γ Μακεδονίας-Θράκης Θύμιος Σώκος, σε επικοινωνία που έχουν μαζί του οι δημοσιογράφοι, τούς εξηγεί ότι μόλις πάρει στα χέρια του την απόφαση του Εφετείου στα χέρια του, θα θέσει πάραυτα τον Π. Ψωμιάδη σε αργία.
Πάντως μετά την απόφαση αυτή ο γενικός γραμματέας είναι υποχρεωμένος να θέσει σε αργία τον Ψωμιάδη ακόμα και αν αυτός προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΔΑΛΙΣΚΗ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ,
    ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Σ ΕΝΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΗΣΕΙ!!ΕΓΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟ…Η!ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ ΟΛΟΥΣ) ΔΕΝ ΘΕΩΡΟ ΙΚΑΝΟ,ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΑΝΕ,ΝΟΜΙΖΩ!!ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!!!!ΑΛΛΑ ΕΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    1:24 είδα και σενα που έσεις τελειώσει το πανεπιστημιο τα ωραία τα ελληνικά σου.Στα τίρανα μάλλον θα τέλειωσες.:'Αξεστε με τα greeklish.Και να ξέρεις αυτοί οι τεχνοκράτες με τα πολλά πτυχία και τα πολυτεχνεία μας φέραν ως εδώ.Ζώον πνευματικής υποστάθμης που νομίζεις οτι ένα χαρτί σε κάνει άνθρωπο.Και μη ξεχνάς βλακέντιε ότι αυτοί που λευτέρωσαν την πατρίδα δεν είχαν κανένα κολόχαρτο.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ,,,ο τιμιος.. 12 μηνες και τρια χρονια αναστολη
    ,,,ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΝΕ?
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    1.24 ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ ….ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ….ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΗΓΕ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ…ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ…..ΕΔΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Τ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΥΒΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ????ΕΛΕΟΣ!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ωραία Δικαιοσύνη κατάλαβες εσύ…. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.. ΑΚΗΣ ..ΜΑΝΤΕΛΗΣ..Εσύ όμως σήμερα το κατάλαβες.. Τα καλά και συμφέροντα που λένε !!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ..ΒΡΕΕ ΟΥΣΤ……

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…….ΧΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Ε, ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ.ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ? ΠΑΡΑΛΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    1.24 Αυτοί δεν έχουν καν πτυχίο και μεις με μεταπτυχιακά τους ψηφίζουμε. μήπως είμαστε εμείς τελικά τα βόδια;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Άσχετο με το πρόσωπο του Ψωμιαδη…η απόφαση ήταν άδικη. Διαβάστε την υπόθεση που δικάστηκε!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Etsi einai, OLOI stin WOULI.

    Ma einai dinaton, ta kathonte atoma stin exousia xoris na exoune wgalei kan to panepistimio?

    Kai den einai mono o psomiadis, poloi einai dikitika stelechoi xoris GNOSI, pola pedia echoune wgalei to KOLOXARTO , kai doulewoune , se BAR, Estiatoria kai Taxintzides, kai aftoi oi anikanini kathonte se karekles kai mas kiwernane?

    NTROPOI tous, kai kala kanoune tora, oxi mono ton Psomiadia, kai kathe Psomiadi, na ton DIKASOUNE, kai na feroune piso kai ta KLEMMENA.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΒΟΔΙΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΤΙΑ…ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ…
    ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΙΛΟΠΟΔΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
    ΑΝΤΕ, ΒΟΥΔΙΑ.
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

    Reply
  15. act-in-idios

    ΕΝΤΑΞΕΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ….

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕ??????
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Έτσι μπράβο να δούμε ποιος είναι ο Ζορό. Το διαπλεκόμενο λαμόγιο που μας τον προβάλλουν κάθε μέρα οι διαπλεκόμενοι δημοσιοκάφροι του.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *