Γυρίζει στην Ελλάδα ο Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην βασική ενδεκάδα της Ράσινγκ Σανταντέρ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου μέσου αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Οι “Βερδιμπλάνκος” απέκτησαν με την μορφή δανεισμού από την Βέρντερ Βρέμης τον Ελληνα διεθνή, όπου θα καλύψει το συμβόλαιό που φτάνει τις 600.000 ευρώ, ενώ για να….
τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει 1 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, οι Ισπανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Αλέξανδρου Τζιόλη (έχει απουσιάσει από πολλά παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του με την Εθνική) και θεωρείται απίθανο να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, την ίδια ώρα που ούτε η Βέρντερ Βρέμης επιθυμεί την επιστροφή του.

Ο 26χρονος μέσος δεν έχει καταφέρει να “στεργιώσει” στον τρίτο ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας του, μετά τις Βέρντερ Βρέμης και Σιένα, και πλέον ο παίκτης σεχδιάζει τα πλάνα του για το μέλλον του.

Σύμφωνα με λεγόμενα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, “ο Τζιόλης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα για χατίρι των Πρωταθλητών είναι 60% – 40% υπέρ του”, λένε χαρακτηριστικά.

Oι “ερυθρόλευκοι”, άλλωστε, βρίσκονται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου, αφού ο Ντουντού Σεαρένσε αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν δείχνει ικανός να “κουβαλήσει” το κέντρο του Ολυμπιακού για μια ολόκληρη σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός ταλαιπωρείθηκε από συνεχείς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και να μην δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα χρήματα του.

Από την άλλη, η πλειοψηφία φίλων του Ολυμπιακού δεν… τρελαίνονται με μια πιθανή έλευση του Αλέξανδρου Τζιόλη στο λιμάνι και οι λόγοι είναι κυρίως αγωνιστικοί και όχι τόσο λόγω του πράσινου παρελθόντος του διεθνούς αμυντικού μέσου.

Το συγκεκριμένο γεγονός ενδεχωμένος να “χαλάσει” οποιαδήποτε επαφή με τον παίκτη (αν υπάρχει ή θα υπάρξει), προκειμένου η “ερυθρόλευκη” διοίκηση να μη πάει κόντρα στον κόσμο της ομάδας.

www.balla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *