ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Όχι, αυτή τη φορά δεν έφταιγε ο…. διαιτητής, αλλά το ότι η ομάδα τους έμεινε στις γιορτές και στο… 2013 (που έβγαζε φωτιές βλέπετε…)

Ας δούμε πως σχολιάζουν ακόμα μία φάπα τα πράσινα ΜΜΕ leoforos.gr : Έμεινε στο 2013 …

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος στο Αγρίνιο και γνώρισε δικαίως την ήττα με 1-0, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Το 2013 τελείωσε με ένα αίσθημα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, ωστόσο το πρώτο παιχνίδι για το 2014 δεν έδειξε να την δικαιώνει. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0, έχοντας όλα του τα… όπλα σε πολύ κακή ημέρα και με τεράστια αμυντικά προβλήματα.

prasinanea.gr : Έμεινε στις γιορτές…

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο και ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο Καμαρά στο 29′ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

prasini.gr : «Άσφαιρος», αγνώριστος και… ηττημένος (photos)

Ο Παναθηναϊκός… εξαφανίστηκε σήμερα στο Αγρίνιο, δεν σκόραρε και, όπως σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις, έχασε με 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα και το 2014 ο Παναθηναϊκός καθώς μένοντας αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό και τα στάνταρ των τελευταίων εμφανίσεων έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Παναιτωλικό, για την 18η αγωνιστική.
olympiacos-blog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *