ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΜΑΣΛΗ
Με αφορμή την ομολογία του αναπληρωτή Νομάρχη κ. Τσαμασλή για τα έργα «μαϊμού» στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, έργα τα οποία τα κατήγγειλε η αυτοδιοικητική μας παράταξη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μ. Τρεμόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:…..

«Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο κ. Τσαμασλής ομολογεί ανερυθρίαστα τις παράνομες πρακτικές που ακολούθησε η διοίκηση Ψωμιάδη για να βολέψει τα γαλάζια παιδιά, που έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα να είναι διαθέσιμα να αποτελέσουν τον προσωπικό στρατό του καθεστώτος Ψωμιάδη. Την ίδια κυνική παραδοχή έχει κάνει και ο Διευθυντής της Νομαρχίας κ. Λευκόπουλος, όταν θέσαμε το ζήτημα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Πρόκειται για εικονικές συμβάσεις έργου, για ομηρία ανθρώπων που ψάχνουν για δουλειά, αλλά ταυτόχρονα πρόκειται για δήθεν έργα τα οποία πληρώνονται και δεν γίνονται με επιπλέον χαρακτηριστικό ότι επιβλέπων είναι ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης. Είναι φανερό ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει και δεν θα επιτρέψουν αυτές οι παράνομες πρακτικές που γνωρίσαμε στη Νομαρχία να εφαρμοστούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια».

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας
Μιχάλης Τρεμόπουλος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΚ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΩΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ, ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΓΑΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.
    Ε ΤΟ ΑΠΟΔΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ…
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    Reply
  2. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ,ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΣΟΦΙΣΤΗΣ.

    ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ (ΠΑΛΑΙΟ)ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΜΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΝ..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τρεμόπουλε ευελπιστείς να βγεις περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας για να την προσαρτήσεις στην πατρίδα σου τα σκόπια?? Έξω ρε παλιοξεφτίλα…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙ .ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *