ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!!!

Είναι η περιφέρεια που τους ΚΑΙΕΙ ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ!!! ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!

Κάνουν τα πάντα για να κερδίσει ο μνημονιακός πασόκος με τους πράκτορες συμβούλους.Δείτε πόσους ….
σταυρούς πήραν οι πράκτορες και θα καταλάβετε. Πάλι θα φέρουν λεωφορεία και τα γνωστά κόλπα…

Χαλάστε τους τα σχέδια!!!

Και μέσα σε όλα αυτά, δημοσίευμα της Φωνής της Ροδόπης κάνει λόγο για ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Πρωθυπουργού μεσοβδόμαδα στην Κομοτηνή!

Μυστική επίσκεψη στην Κομοτηνή φέρεται να πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δύο μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της «Φωνής».

Την επίσκεψη αυτή του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή προκάλεσε το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το γεγονός της ήττας του ΠΑΣΟΚ στους 4 εκ των 5 Νομών της Περιφέρειας.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε δύο περίπου ώρες συμμετείχαν και οι πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Ντόλιος, Σωκράτης Ξυνίδης, Μιχάλης Τιμοσίδης και Χρήστος Αηδόνης.

Αυτό που συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής ενώ αποφασίστηκε παράλληλα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μια περιφέρεια την οποία η κυβέρνηση εξαρχής θεωρούσε ως κάστρο και την οποία την είχε δεδομένη.

Το αποτέλεσμα όμως της πρώτης Κυριακής και ο ορατός πλέον κίνδυνος να χαθεί θορύβησε όπως φαίνεται τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να συγκαλέσει μυστική σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του στην Κομοτηνή.

Για ποιο λόγο η σύσκεψη αυτή επιλέχθηκε να είναι μυστική και τι ακριβώς ειπώθηκε σε αυτήν δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα πέσουν μεγάλες ευθύνες τόσο στους προαναφερόμενους Υπουργούς όσο και σε κορυφαία στελέχη του κόμματος στην περιοχή μια και ο ίδιος ο Παπανδρέου δεν θέλει καν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

http://olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    7'55
    Περίμενε εσύ να χύσουν μαύρο δάκρυ οι πολιτικοί που δεν ψήφισες. Εσένα έχουν στο νου τους να το ξέρεις και χάνουν τον ύπνο τους κάθε βράδυ που δεν εκπροσωπείσαι στη βουλή. Θα τους κλάσεις ξέρεις πια…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    6΄04
    Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι αλλά εδώ έχεις να κάνεις με ανθελληνικά βόδια.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Να χαθουν τα τομαρια. Ενημερωστε τους ολους. Καλεστε αμεσως τηλεοπτικα καναλια να παιξουν το θεμα για την Θρακη. Μπειτε κ κοιταξτε στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_7732.html Μην ψηφισετε κανεναν Πασοκο υποψηφιο, ακομα κ αν ειναι ο αδερφος ή η μητέρα σας. Θα τα ξεπουλησουν ολα!

    Reply
  4. Ζ

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΟΝΤΑ) ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ).
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 18 ΨΗΦΙΑ.
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 666 (ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΕΡ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ). ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Π.Χ. 101 Η ΗΠΑ), ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ;) ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΝΕΑ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Ή ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΙΑΨΗΦΙΟ).

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ….. ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    4΄23
    Μπράβο ρε φίλε. Επιτέλους ένα σωστό σχόλιο. Πρέπει να ψηφίζουμε έξυπνα και με στρατηγική αυτό προσπαθώ να πω τόσες μέρες. Το πολιτικό μας σύστημα δεν καταλαβαίνει άλλη γλώσσα. Μόνο έτσι έχουμε ελπίδες να το διαμορφώσουμε στα μέτρα μας.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Σκέφτομαι πόσο θα πασχίζουν και θα ιδρώνουν μέχρι τελευταία στιγμή για τις πράσινες περιφέρειες και''φτιάχνομαι''με την αγωνία τους.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (Ή ΜΕΓΑΛΑΗ ΑΠΟΧΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ).
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ……

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!

    ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Τη χάνουμε τη Θράκη πατριώτες; Άκουσα γι'αυτό παίζουν κ τόσο πολύ τα τουρκικά σήριαλ στη Ελλάδα. Αυτο το Αντ1 πιά;; Όλη την τουρκία μας αράδειασε και δώστου κ οι διαφημίσεις, επισκεφτείτε την Κωνσταντινούπολη, μόνο που την έλεγε ισταμπουλ, που κ πάλι ελληνικό είναι, εις την Πόλη..Ξεκινήσαμε με τα έργα, τον παίδαρο Κενάν, τον αρενωπό Ονούρ, θα βάλουμε και την τουρκική γλώσσα στα σχολεία..κοκ μία ωραία ατμόσφαιρα..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν όλοι αυτοί οι επαναστάτες του κώλου της αποχής αν ζούσαν σε περιοχές όπως στη Θράκη. Μην τους τον ύπνο τάραττε όμως.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ,

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *