Τίνος πολιτεύματος προεδρεύει ο Κ. Παπούλιας;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να μπει τέλος στην δυστυχία – Αν χρειαστεί θα αλλάξουμε και νόμισμα

Η λύση για έξοδο από την κρίση με εθνική αξιοπρέπεια, ανάπτυξη και ευημερία για όλους είναι στα χέρια μας όπως….

τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη άκουσαν τις απόψεις του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου, για την ανάγκη έκδοσης εσωτερικού ομολόγου εντός του Ευρώ, και το ρεπορτάζ της Άννας Δόλαρη για το πάρτι που στήθηκε με τα CDS με τον Νίκο Νικολόπουλο να καλεί σε αντίσταση κατά όσων είναι θεληματατζίδες της Τρόικας και εθελοντές εθελόδουλοι εμποδίζοντας τον ελληνικό λαό να βγει από την φτώχεια, κάτι που όπως είπε θα γίνει στο τέλος ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξουμε νόμισμα για να καταλάβουν κάποιοι ότι με την ευημερία του ελληνικού λαού δεν παίζουμε.

Πουλώντας την δυστυχία του λαού κάποιοι έγιναν πλούσιοι
Ο Νίκος Νικολόπουλος κάλεσε ακόμα τους πολίτες να αναλογιστούν ποιοι φταίνε για την σημερινή κατάσταση και ποιοι είναι, με ονοματεπώνυμο, αυτοί που πλούτισαν την ώρα της κρίσης αυτοί που δεν δίστασαν πουλώντας την δυστυχία του λαού να γίνουν πλούσιοι. Θα τους αφήσουμε; Ήταν το ερώτημα στο οποίο χιλιάδες τηλεθεατές ξεκάθαρα είπαν ΟΧΙ

Τίνος πολιτεύματος προεδρεύει ο Κ. Παπούλιας;
Υπέρ του κινήματος της Ανατροπής, που στις 27 Ιανουαρίου θα συναντηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ζητώντας από τον Κ. Παπούλια να διευκολύνει με την παραίτηση του την έξοδο της χώρας από το σκοτεινό τούνελ τάχθηκε και ο Γιώργος Κανιάρης, ποινικολόγος και Πρόεδρος των Ελεύθερων Ελλήνων. Και ο ίδιος ζήτησε μάλιστα όπως είπε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως το Σύνταγμα επιτάσσει λαϊκή κυριαρχία και έχουμε λαϊκή εξαθλίωση.

Ο Λαός πρωταγωνιστής και όχι το άθροισμα καρεκλών
Ξεκάθαρη θέση πως μόνο ο λαός μπορεί να φέρει την ανατροπή, αρκεί να το θέλει και να αποδείξει πως εννοεί όσα λέει καθημερινά με τα χιλιάδες τηλεφωνήματα, e-mail, φαξ και sms που καταφτάνουν στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος που ξεκαθάρισε πως όσοι πολιτικοί και αν συμπορευθούν τίποτα δεν θα καταφέρουν μόνοι τους γιατί η ανατροπή δεν είναι άθροισμα καρεκλών αλλά απόφαση των πολιτών.

Οι αγρότες παλεύουν με το χαλάζι και οι γραφειοκράτες βάζουν αβέρτα φόρους
Καταιγιστικός ήταν ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής στην σημερινή του παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Ο Γ. Σωπασής, που όπως κάθε μέρα και σήμερα απάντησε σε τηλεφωνήματα τηλεθεατών βοηθώντας τους να διεκδικήσουν χρήματα που δικαιούνται, τόνισε πως η κυβέρνηση φτάνει με την προκαταβολή φόρου στους αγρότες την πραγματική φορολογία τους στο 20%, αδιαφορώντας μάλιστα, αφού βάζει φέτος φόρους για του χρόνου, για το αν του χρόνου οι αγρότες θα ‘έχουν παραγωγή ή θα τους λυγίσει το χαλάζι.

Ο Στουρνάρας δουλεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ – 80% κάτω το εισόδημα
Αποκαλυπτικές ήταν οι τοποθετήσεις του επιχειρηματία Κώστα Καζάκου που, αν και δήλωσε πως υποστηρίζει τον Πρωθυπουργό ούτε αυτός κατάφερε να συγκρατηθει και να μην κατακεραυνώσει τις καταστροφικές πολιτικές Στουρνάρα, αλλά και του ετέρου καλεσμένου του Ν. Νικολόπουλου Φοροτεχνικού Δημήτρη Λέντζα. Όπως είπε ο Κ. Καζάκος με αυτά που κάνει ο Γ. Στουρνάρας δουλεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το τι ακριβώς έχει καταφέρει η πολιτική Στουρνάρα αποκάλυψε ο φοροτεχνικός Δ. Λέντζας λέγοντας πως το δικό του εισόδημα κόπηκε κατά 80% όσο δηλαδή είναι και τα λουκέτα στην αγορά. Άλλωστε όπως σημείωσε και η Αμέλια Αναστασάκη η αγορά στενάζει από ένα κράτος που θέλει με το ζόρι να μπει συνεταίρος στις επιχειρήσεις.

Στην Άρτα τα 1.000 Ευρώ
Λίγο πριν την μεγάλη συνάντηση των τηλεθεατών της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» στις 27 Ιανουαρίου όπου θα μοιραστούν σε όλους τους παρευρισκόμενους χιλιάδες σημαίες με το σύνθημα της ανατροπής «Παπούλια Παραιτήσου» η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», πραγματοποίησε την μεγάλη κλήρωση των 1.000 Ευρώ που τα κέρδισε μία τηλεθεάτρια από την Άρτα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *