Νομική πρωτοβουλία πολιτών για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

video

Εξαιρετική πρωτοβουλία της νομικής ακτιβίστριας Ηλέκτρας Κούτρα για επίλυση από την ίδια την Κοινωνία των Πολιτών, του τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, εκεί που απουσιάζει παντελώς η Κυβέρνηση της Χώρας
Η Κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Είναι η ώρα των πολιτών να…..
επιλύσουν τα μεγάλα προβλήματα και μπορούν!..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    katarxin den einai anagki na vrizoume..mporoume na akoustoume xwris ta elitistika ellinika.deuteron h kyria koutra einai h monh fwnh h opoioa paravalei se auto to video ta alithina gegonota kai DEXETE oti yparxei PROVLIMA.min aforizoume ta panta..ANOIXTE TA STRAVA SAS.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Giatroi dikigoroi kai epistimones eprepe na bainoun sti xwra mas akous ekei eksathliwmenoi peinasmenoi metanastes……..uparxei padote kai o adilogos kai se mia eleutheri dimokratiki xwra(nomizw) oles oi apopseis einai dektes.den einai anagi na sumfwnoune kai oloi min treleneste luste prwta to anoigma twn sunorwn tis mizes,tin siemens,to dieftharmeno mexri to medouli kratos kai balte ta kai me tous ksenous.eleos apodiopobiaious tragous mias zwi psaxnoume!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΑ!ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επικύρωση της επικίνδυνης συμφωνίας για το ΦΡΟΝΤΕΞ και το νομοσχέδιο κατά των μεταναστών
    16/12/10
    Ταυτόχρονα με το αντεργατικό πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα, που μειώνει μισθούς και καταργεί βασικά εργασιακά δικαιώματα, η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή την επικύρωση μιας επικίνδυνης για το λαό συμφωνίας, που αφορά την εγκατάσταση στην Ελλάδα του επιχειρησιακού γραφείου του Frontex και το νομοσχέδιο για το Άσυλο.

    Η συμφωνία εγκατάστασης στον Πειραιά του πρώτου περιφερειακού γραφείου του Frontex, που υπέγραψε η κυβέρνηση και την ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, είναι επικίνδυνη για τα λαϊκά και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Η κυβέρνηση και τα κόμματα που την ψήφισαν είναι υπόλογα στον ελληνικό λαό, γιατί έφεραν το Frontex και τις Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασής του στην Ελλάδα και γιατί τώρα, με τη συμφωνία αυτή, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να δρα το Frontex σε κρατικές εγκαταστάσεις απροσπέλαστες ακόμη και για τις ελληνικές αρχές, με καθεστώς ετεροδικίας για το προσωπικό του, με τα ελληνικά δικαστήρια αναρμόδια για τις πράξεις του. Αυτή η συμφωνία εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι αντίστοιχη των συμφωνιών εγκατάστασης των αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών βάσεων του θανάτου.

    Με το νομοσχέδιο για το Άσυλο, που κατέθεσε στη Βουλή και εσκεμμένα το προβάλλει μόνο ως νομοσχέδιο για την αναμόρφωση ασύλου για τους πρόσφυγες, η κυβέρνηση επιχειρεί να κρύψει ότι προσαρμόζει την ελληνική νομοθεσία στη βάρβαρη και απάνθρωπη Οδηγία της ΕΕ, που ανοίγει το δρόμο για μαζικά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, σε μαζικές πολύμηνες φυλακίσεις και απελάσεις ακόμη και ανήλικων παιδιών.

    Το ΚΚΕ καλεί Έλληνες και αλλοδαπούς εργαζόμενους να καταδικάσουν την αντιμεταναστευτική επίθεση της κυβέρνησης, των κομμάτων του κεφαλαίου και της ΕΕ. Αποτελεί μέρος της συνολικής αντιλαϊκής – αντεργατικής επίθεσης. Το εργατικό – λαϊκό κίνημα πρέπει να κλιμακώσει την πάλη του για να φύγει το Frontex από την Ελλάδα, να καταργηθούν οι αντεργατικοί – αντιμεταναστευτικοί νόμοι και συμφωνίες όπως ο Κανονισμός του Δουβλίνου. Να επιτραπεί η έξοδος προς την Ευρώπη των χιλιάδων εγκλωβισμένων μεταναστών. Να νομιμοποιηθούν και να πάρουν άσυλο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αγαπητή κυρία κούτρα, δεν έχω λόγια να μιλήσω για αυτό το βίντεο, αλλά θα μαζέψω ότι υπομονή μου έχει μείνει, για να σου πω δύο σκέψης.

    Το χυδαίο και απροκάλυπτο σχέδιο των ευρωπαίων να βάλουν πάνω απο 3.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας, για να διαλύσουν τους κατοίκους εθνικά και οικονομικά, για να έρθουν αργότερα τα αφεντικά τους οι αμερικάνοι να πάρουν την πίτα χωρίς αντίσταση, πιθανώς δεν σου λέει τίποτα.

    Για το λεγόμενο σχέδιο των αφεντικών, που ακούει στο όνομα ΄΄Μουσουλμανικό τόξο΄΄ και έχει σαν σκοπό τον στραγγαλισμό της χώρας, ούτε αυτό θα σου λέει τίποτα.

    Του ότι η μετανάστες παντός είδους εκτός απο δικαιώματα έχουν και πολλές υποχρεώσεις, έναντι αυτών που τους φιλοξενούν, ούτε αυτό σου λέει τίποτα.

    Του ότι σκοτώνουν και κλέβουν, σε καθημερινή βάση τους ανύμπορους γερόντους στα χωριά, ούτε και αυτό σου λέει τίποτα.

    Του ότι ελληνοποιούνται εν μέσω μια νυκτίς, έχοντας πλήρη δικαιώματα ισα με τον παπού σου και την γιαγιά σου, οι οποίοι δούλεψαν δίνοντας αίμα για να πάρουν μια σύνταξη 350 ευρώ, ούτε αυτό σου λέει τίποτα.

    Τέλος αγαπητή κυρία κούτρα, θα ήθελα να πω σε εσένα και σε όλους τους αξιαγάπητους συναδέλφους σου, που έχουν τις ίδιες ανυσιχίες ότι, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για τους έλληνες, που αναγκάζονται να ζούν μέσα στην χώρα τους χειρότερα και απο αυτούς που φροντίζεται με τόση αγάπη.

    Ελπίζω μια ημέρα αυτό το έθνος να ξυπνήσει και να δεί ποιά χέρια είναι κρεμασμένα στο λαιμό του και γιατί.

    Ελπίζω μόνο να μην είναι αργά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ .

    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ

    petaloudas

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *