Θρηνος


Για μια ακομη φορα θρηνουμε νεκρους,νεκρους εργαζομενους σε ιδιωτικες επιχειρησεις που ενω μια απεργια ειναι σε εξελιξη θεωρουν οτι οι εργαζομενοι τους σαν αναλωσιμα υλικα εχουν υποχρεωση να εργαζονται.

Και θεωρω και τον εαυτο μου τυχερο οταν εργαζομουν και αναγκαστικα πηγαινα στην δουλεια μου στο πολυκαταστημα στο συνταγμα.
Οταν οι αστυνομικοι εριχναν ασυστολα δακρυγονα εμεις τρεχαμε σαν τρελλοι στους πανω οροφους να σωθουμε απο την ασφυξια μιας και ολα αυτα εμπαιναν μεσα και απο τον εξαερισμο εξαπλωνονταν σε ολο το καταστημα.

Εγγυες γυναικες,κοριτσια μικρα,πελατες με παιδια,και εμεις φυσικα με…
.

αγωνια να φτασουμε καπου που να μπορουμε να αναπνευσουμε λιγο.

Αυτη ειναι η φιλοσοφια στον ιδιωτικο τομεα,προτιμουν για ενα ελαχιστο κερδος να αφηνουν τις επιχειρησεις ανοιχτες,παρ’ολο που η αστυνομια πολλες φορες ενημερωνει για τυχον επεισοδεια.

Χαθηκαν παλι ανθρωποι που ξυπνησαν το πρωι για να πανε στις δουλειες τους,αφησανε πισω τα σπιτια τους και τους δικους τους οπως καθε μερα,και εκει τους περιμενουν να γυρισουν το απογευμα.

Και αυτο γιατι μερικοι ανεγκεφαλοι νομιζουν οτι θα βρεθει λυση πετωντας μολοτωφ μεσα σε καταστηματα και τραπεζες.
Δεν νοιαζονται αυτοι για τους εργαζομενους,θα παρουν αλλους,αν ειχαν το ελαχιστο ενδιαφερον θα ειχαν τουλαχιστον ατομα ασφαλειας η ακομη καλυτερα δεν θα ειχαν ανοιξει τα καταστηματα τους τουλαχιστον στην περιοχη της πορειας.

Κριμα,Ελληνες να σκοτωνουν Ελληνες.

www.harrytsopanos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *