Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος

Όταν πετάμε τη γόπα έξω από το αυτοκίνητο, όταν παρκάρουμε στα πεζοδρόμια και στις γωνίες, όταν κλείνουμε τις πρασιές και τους υμιυπαίθριους, όταν δεν…..
κόβουμε ή δεν ζητάμε αποδείξεις, όταν καπνίζουμε δίπλα στους άλλους, όταν αφήνουμε ανεξέλεγκτο το πολιτικό σύστημα να διαφεντεύει χωρίς καθημερινό έλεγχο με μια ψήφο στα 4 χρόνια, όταν του ζητάμε το ρουσφέτι, όταν μας κάνει ρουσφέτι, όταν μας λένε ψέματα κ τους συγχωρούμε με ένα συγνώμη χωρίς τιμωρία.

Όταν αφήνουμε τον λακέ δημόσιο. υπαλ. να κάνει πάρτι στην πλάτη μας με μισθούς και απολαβές που στο σύνολο τους δημιουργούν τριπλάσια διαφορά των μισθών τους, όταν στα δικαστήρια μας είναι φθαρμένες οι σκάλες.από το συνωστισμό, αφού κάνουμε μήνυση ο ένας στον άλλο για τα απλωμένα βρακιά, ενώ στα σχολεία μας τα μάρμαρα στα σκαλιά είναι σπασμένα γιατί έγιναν όπλα στα χέρια των “διαμαρτυρομένων”.

Συμπέρασμα; Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος, όλοι πρέπει να βοηθήσουν να πιάσουμε το κουβάρι απ την αρχή

Να επιχειρήσουμε αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας, ο νεοέλληνας πρέπει να επανασχεδιάσει το μέλλον του για να τιμήσει ένδοξο παρελθόν του και όχι να το τσαλαπατά όπως κάνει τώρα.

Babis Konstantopoulos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *