ΦΑΚΕΛΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΧΘΕΣ….ΦΑΣΚΕΛΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…

Ο κόκκινος συναγερμός, που σήμανε χθες σε ΕΛ.ΑΣ., σε πρεσβείες και προξενεία, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, πέρασε τα σύνορα και, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει τελειωμό.
Οι τρεις εκρήξεις στις πρεσβείες της Ελβετίας και της Ρωσίας, καθώς….
και στην εταιρεία ταχυμεταφορών «Swift Mail», και οι εξουδετερώσεις ακόμη έξι βομβο-φακέλων μέσα σε 24 ώρες, σε συνδυασμό με το «δέμα» που έφτασε το μεσημέρι στην καγκελαρία, φανερώνουν πως κανείς δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι παραλήπτες των βομβο-δεμάτων. Επιπλέον, γεννιούνται ερωτήματα σχετικά με το «αδιαπέραστο» των συστημάτων ασφαλείας και ελέγχων των αεροδρομίων, που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το μηχανισμό.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από τους υπαλλήλους πρεσβειών και προξενείων να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να ελέγχουν τηλεφωνικά αν οι φερόμενοι ως αποστολείς έχουν όντως στείλει δέματα ή φακέλους, πριν τα ανοίξουν.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βλέπουν ομοιότητες στα 13 βομβο-δέματα, και σε εκείνα που «έσκασαν» και σε εκείνα που εξουδετερώθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι φάκελοι περιείχαν κούφιο βιβλίο ως καμουφλάζ, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης (πυρίτιδα με μπαρούτι από βαρελότο), αντίσταση λαμπτήρα, μπαταρία, καλώδια και άγκιστρο.

patrinaki.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι βομβες ειχαν και ενα καλο πλεον οι κουριερ τα δεματα μας δεν θα τα πετανε απο εδω και απο εκει αλλα θα τουσ φερονται με ευλαβεια χιχιχιχιχιχ μηπως και τα ταρακουνισουν πολυ και σκασουν ……..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ
    ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ…[οσο στηριξανε οι πυρκαγιες το Καραμανλη…]
    ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ -ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ….
    ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ
    1]ΝΑ ΣΤΡΑΦΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ σε ΝΕΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της κοινωνιας ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
    2]ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ [ηδη ηρθαν Γαλλοι αστυνομικοι στα συνορα]
    ωστε να μπορεσει απροσκοπτα η νεα διακυβερνηση να ξεσκιζει τη χωρα υπερ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    και μπαμ και μπουμ
    τρεχετε "ολοι"
    φοβαστε "ολοι"
    ζητω το ΔΝΤ
    ζητω ο τζεφρυ
    ζητω ο μαλακας ο νεοελληνας ο μπουφος

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *