Γ. Καρατζαφέρης: “Βυθίστε στη θάλασσα τους μετανάστες”!!!

Ψυχραιμία Πρόεδρε…

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε, μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του στη Λάρισα, να βυθίζεται όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα. Δήλωσε, επίσης, πως «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την…
Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί». Ψυχραιμία Πρόεδρε… Βέβαια, ότι υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες, δεν το αμφισβητεί κανείς.
Όπως και το ότι πρέπει η άτολμη κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι. Όχι, όμως, και να πνίξουμε τους αλλοδαπούς…

http://www.katoci.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

53 Comments

  1. Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ

    "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο. Μου λένε το “πως”, μου λένε το “πως”, όπως ήρθαν θα φύγουν."

    "Να ξέρει καλά η Τουρκία.!! Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα “χαρισματικό δίδυμο” που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε.

    Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι".

    TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ
    "Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
    «θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί»
    Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ 99,5".

    Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».

    ******************************************

    Σημ. Προσέξτε πρίν το τέλος, την …. κοπτοραπτική των παραχαρακτών του ΔΟΛ, ΚΟΒΟΥΝ αυτά που λέει για τους Τούρκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι τα λέει για τους λαθρομετανάστες!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    egw pali an k exw psifisei polles fores pasok kai nd.de xanapsifizw……tora gia tous metanastes toys paranomoys.exei dikio.sti thalasa…..alios de ginete tpt.ase pou skeftome mipws mas mizaroune kai tous stelnoune ollous edw…..pantos egw tha to riksw akiro.mono an vgei kapios prin tis ekloges kai kanei dihsmeusi tis periousias tou tha ton psifisw…..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    6:37
    AYTO AΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ) ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΙΣ Ε.Ε) ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!
    ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ 3 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΑΝΑΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!

    (ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    DEN EIMAI ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ…

    δΕ ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ???
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ??
    Η ΛΥΣΗ??
    ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ … ΖΟΡΙ!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5:07 Η 6:09.
    TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!
    ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.(ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΤΛ).
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΦΙΛΙΚΑ!!!
    ΕΙΜΑΙ Ο 3:36.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ 553, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ. ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΘΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΧ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ? ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ! ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟ Π.Α.Μ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕΙΟ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ 😉

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 5:07 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΑΚΥΡΟΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2).

    ΥΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡΑΓ.4 ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    «τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις, εισάγονται στην Βουλή για κύρωση»
    EIMAI O 3:36 ΦΙΛΕ 5:07

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ 5.07 ΜΠΡΑΒΟ 5.18. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ…
    ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΝΙΞΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΣΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ///

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ρε παιδια και 300 ειναι υπολογοι για το καταντημα της χωρας, μηδενος εξαιρουμενου. Ητοι, ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Βαζουν την πολιτικη ιδεολογια μπροστα και τις πολιτικες θεσεις τους ο καθενας που στην ουσια ειναι μια ταμπελα για τους ξεχωριζεις. Καμια προοδος, καμια αναπτυξη, μονο λαμογιες, κλεψιμο και το κυριοτερο αφελληνισμος. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους. Και για να ξεκινησουν τον αφελληνισμο σκαρφιστηκαν ταχα μου την χρεωκοπια για να εχουν μια βαση απο την οποια θα ξεκινησει η καταστροφη του εθνους των Ελληνων. Οποιος δεν το πιστευει αυτο, ας ριξει μια ματια στα γεγονοτα, καθοδικη πορεια τα τελευταια 3 χρονια. Ο καρατζαφερης μπορει να λεει οτι θα κανει τον Ελληνα τον καλυτερο του κοσμου. Τι περιμενετε να διασπαστει ο δικομματισμος; Γιαυτο κανει τις κωλοτουμπες, οπου τον συμφερει εκει παει..Αν ειναι πατριωτης (εδω γελαμε) να αρχισει να μιλαει για αυτα που δεν ξερει ο λαος, οπως οτι ο γαπας και η κομπανια του ειναι μασωνοι και εβραιοδουλοι του κερατα. Αλλα δεν λεει τιποτα γιατι μαντεψτε, ειναι και αυτος μασωνος και δοσιλογος. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    4.27, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ:

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ. ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΛΔ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ, ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ :

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΩΞΟ ΚΟΜΜΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΛΔ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ.

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ? http://www.youtube.com/watch?v=-FBfp00NeiE ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΝΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ.

    ΥΓ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ ΡΕ "ΕΞΥΠΝΕ" 4:31
    KAI ΠΟΙΟΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ Κ.Τ.Λ.)ΠΡΑΞΗ;
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ "ΛΙΒΥΗ"
    ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΑ.
    ΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ειστε ο καλυτερος καρυοθραυστης

    μ εσας δεν θα παμε ποτε μπροστα

    ολο προπαγανδα και κολοφιλιστρινι

    δουλεια και μοχθος ρε ρεμπεσκεδες

    το κολολαος και οι κολοαντιθετοι

    ολοι υπερπατριωτες

    οι υπολοιποι ειμαστε χαζοι που δεν υπολογιζουμε σε κανενα πολιτικο;;

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    (ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ-και καθε καρυδιας καρυδι)
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΣΤ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ 4;12 ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;

    EXEIΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ…ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ????

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Το ξέρω οτι ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να αλιεύσει ψήφους μέσα από την μεγάλη δεξαμενή των αγανακτισμένων με την υποβάθμιση της ζωής μας λόγω της λαθρομετανάστευσης, συμπολιτών μας. Επί της ουσίας αν κέρδιζε τις εκλογές δεν θα έκανε τίποτα , ή ίσως ελάχιστα από όσα λέει. πάντως η λαθρομετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και είναι πληγη για την οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες που ζούν με το δράμα των παραγκουπόλεων έξω από τα σπίτια τους. Σε ένα θα συμφωνήσω με τον Καρατζαφέρη. Στο οτι η σθεναρή αντιμετώπιση του προβλήματος θα αποτρέψει την χώρα από το μπάτε σκύλοι αλέστε. και ναι αν χρειασθεί να βυθιστούν και τα πλοία των λαθρέμπορων τότε να γίνει και αυτό.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ρε ζωντοβολο 4.12 ψηφισε το μνημονιο ναι η ου;
    ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ 3:05
    EΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 5%
    EAN OI ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ (ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ).
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Φιλε 3:49 ειμαι ο 3:05.
    Ωραια τα γραφεις, αλλα σε ρωτησα με ουσιαστικες πραξεις τι κανει το ΛΑΟΣ ? Ο καθενας μιλαει και λεει το κομματι του. Το αποτελεσμα μετραει και στην προκειμενη περιπτωση ποιο ειναι ?
    Για να μην κουραζεσαι σου λεω εγω, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ. Απο την θεωρια στην πραξη εχει τεραστια αποσταση.
    Αντε και καλες κολωτουμπες

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 3.18 ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ!! ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    καταλαβαινουμε το επιπεδο του καρατζαφυρερ και τον οπαδων του εδω μεσα…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ποιος εβαλε την υπογραφη για την παραδωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

    αυτο και μονο φτανει. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ! ΚΡΕΜΑΛΑ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΓΙΑ OΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΟZ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΑ 476.000.000 ΜΑΡΚΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΜΑΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;
    AYTA KAI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΙΛΕ 3:05

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Τι απέγινε Χριστιανέ πρόεδρε το "ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ";;;

    Λαϊκός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Συναγερμός MY ASS!!!

    Γειά σου ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!! Είσαι ο Καλυτερότερος!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Δηλαδη για να καταλαβω. Ερχονται οι τουρκοι. πολεμος, κατοχη. Και ο καρατζαφερεις θα βγει να πει "εγω προτιμαω να παω με τους τουρκους και να συνεργαστω απο την επανασταση για ελευθερια."
    ωραιος ο τυπος. Παλι καλα ομως που μας το ειπε να το κσερουμε, δεν μας αφησε σαν τον γαπ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ποια χρεωκοπια ρε αρχιπροδοταρια ? Οτι και αν πεις παντα θα σου πουν αυτο, "θα χρεωκοπουσαμε". Η μεγαλυτερη μπλοφα τα τελευταια χρονια, πανω σε αυτο το επιχειρημα της πουτσας μιλανε εκ του ασφαλους ολοι οι προδοταραδες ξεπλενηδες.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ….

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ;
    TI ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ 4.800.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;

    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1
    (ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Οσοι υποστηριζετε ακομα καρατζαφερη, δειτε το βιντεο που παρεθεσε ο 3.18 να ξυπνησετε!! δειτε το απο το 0.25 και μετα για να μην βαρεθητε απο την εισαγωγη.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Στο παραπανω βιντεο λεει ο τουρκαλβανος να προσαρμοστουμε στην νεα ταξη πραγματων και να μην επαναστατησουμε…!! Ακομα υποστηριζετε ΛΑΟΣ ?
    2:51 σου ακουγεται σωστο αυτο ?
    Αντε κανε και εσυ μια κολωτουμπα

    Reply
  33. Ανώνυμος

    καλα 3.25 δεσ το βιντεακι του 3.18 και μετα παρε λιγο φορα και χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Ρίξε όση λάσπη θές απατεώνα.
    Στό τέλος θά πέσει πάνω σάς.
    Ήμουν στήν ομιλία καί ποτέ δέν είπε οτι Θά πνίξει τόν κόσμο.
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    2.51 Μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να δεις αυτο το βιντεακι του ενος λεπτου που παραθετω?

    http://www.youtube.com/watch?v=-FBfp00NeiE

    Αν βιαζεσαι κανε skip την εισαγωγη και βαλτο απο το 25 και μετα! Και οταν το δεις σε παρακαλω σχολιασε το. Γιατι μου φαινετε οτι αλλος δεν ξερει τι του γινεται και αυτος εισαι εσυ!!!

    Τωρα το να κανουμε κακο στο blog λεγοντας την αληθεια στον κοσμο νομιζω δεν στεκει. μαλλον εσυ κανεις κακο στο blog με την ασχετοσυνη σου. Και ενταξει να εισαι ασχετος, να το δεχθω, αλλα να εκφερεις και αποψη σε θεματα που εισαι ασχετος??

    Υ.Γ. Αυτα τα ειπε ο Προδοτης καρατζαφερης Φετος δεν θυμαμαι αν ηταν Ιανουαριος η Φεβρουαριος. Προσπαθηστε να το δειτε ολοι για να βγαλετε τα συμπερασματα σας. Μπραβο 2.49 που εισαι ξυπνιος.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ;

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Συμφωνώ με τον 3:01 απόλυτα. Το παίζει πατριώτης δεν είναι δυστυχώς. Πάντως αν δεν υπογράφε στο μνημόνιο να ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα είχαμε είχαμε πτωχεύσει δεν λέει ψέματα. Δεν υπάρχει χρήμα στην Ελλάδα μας το έχουν πάρει όλο, και μόλις μας πάρουν και αυτά που έχουν μείνει στις τράπεζες τελειώσαμε. Έσοδα υπάρχουν ελάχιστα έξοδα υπέρ αρκετά σκεφτήτε!

    Reply
  38. Ανώνυμος

    2:51 σου θιξαμε τον κωλοτουμπα ?
    Για πες μας λιγο, τι ουσιαστικα εχει προσφερει το ΛΑΟΣ ? Με πραξεις ετσι, οχι με λογια…
    Περιμενω…

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Δεν μας χεζεις ρε Κωλοτουρκαλβανε καρατζαφερ…Αι σιχτιρ τα εχουμε ολα εχουμε και σενα……

    Reply
  40. Ανώνυμος

    οι πιο πολλοι ελληνες αυτο λενε.τουλαχιστον αυτος εχει ταρχιδια να το πει σαν αρχηγος κοματος ξεροντας τις συνεπειες.
    τελος

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  42. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    το χασες το καραβι,τις υπογραφες μας που;τις εβαλες.
    το μνημόνιο το υπέγραψες,το παραμύθι των συντάξεων στο π'οπολο,οι τόκοι δεν θα πληρώνονταν.

    τώρα λεονταρίζεις,βυθίσατε το χόρα!!!

    Ντροπή σου.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    τουρκαλβανε πρακτορα ?

    ρε παιδιά για όνομα του θεού, να ξέρουμε τι λέμε. κάνετε κακό στο blog πάνω από όλα

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Στη θαλασσα θα πεταμε και τους προδοτες, οποτε τουρκαλβανε πρακτορα εισαι και εσυ μεσα…
    Αντε γιατι παραγινες..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *