ΑΚΕΠ:Στον Β΄γύρο, ψηφίζουμε “άκυρο”


ΑΚΕΠ:Στον Β΄γύρο, ψηφίζουμε “άκυρο”

Στον Α΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ψηφίσαμε “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ” – στηρίξαμε ΑΛΑΒΑΝΟ (http://tinyurl.com/262x9wz). Στον Β΄ γύρο ψηφίζουμε ΑΚΥΡΟ.. Καταψηφίζουμε το μνημόνιο ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΪΚΑΣ. Καταψηφίζουμε τις πολιτικές επιλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Συνεισφέρουμε
στις προσπάθειες και στις πρωτοβουλίες να εκπροσωπηθούν στο εποικοδόμημα, με όρους κινήματος, οι δυνάμεις της εργασίας και του πολιτισμού.

Εμπρός: από τους κοινωνικούς ταξικούς αγώνες που έρχονται, να μη λείψει κανείς!

Επιτέλους, οι Έλληνες μισθοσυντήρητοι και τα λαϊκά στρώματα οφείλουν ν’ αντιληφθούν ότι τα δικά τους οικονομικά προβλήματα (οι χαμηλοί μισθοί, οι χαμηλές συντάξεις, τα χρέη τους προς τις τράπεζες, η ανεργία, η υποαπασχόληση, η πτώχευση μικρομεσαίων επιχειρήσεων κλπ.) είναι πολύ πιο σημαντικά από το πρόβλημα της ολιγαρχίας, που θέλει, με αφορμή την δημοσιονομική κρίση, να συναποκομίσει χωρίς ρίσκο περισσότερα κέρδη, μετατοπίζοντας τις συνέπειες της δομικής κρίσης του ελληνικού καπιταλισμού στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα.

Επιτέλους, οι Έλληνες μισθοσυντήρητοι και ο λαός, από καθήκον προς τον εαυτό τους, τις οικογένειες και τα παιδιά τους, οφείλουν ν’ αντιδράσουν άμεσα και σύσσωμα. Ν’ ανατρέψουν αγωνιστικά τα οικονομικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ και της ολιγαρχίας. Ν’ απαιτήσουν να μειωθούν άμεσα και δραστικά τα επιτόκια χορηγήσεων των ελληνικών τραπεζών. Ν’ αυξηθούν άμεσα οι μισθοί και οι συντάξεις. Να καταργηθούν τα προνόμια εκείνων που υπηρετούν το κατεστημένο. Να πληρώσουν και να περιορίσουν το κρατικό έλλειμμα εκείνοι που ευθύνονται για την διόγκωσή του, δηλαδή μόνον οι έχοντες και κατέχοντες.

Επιτέλους, οι Έλληνες μισθοσυντήρητοι και ο λαός οφείλουν να κατανοήσουν πως στην καπιταλιστική κοινωνία, η οικονομική ανάπτυξη και η μεγέθυνση του κοινωνικού πλούτου καθιστούν νομοτελειακά τους πλούσιους σχετικά και απόλυτα πλουσιότερους και ισχυρότερους, ενώ τους μισθοσυντήρητους και τα λαϊκά στρώματα, τους καθιστούν σχετικά και απόλυτα περισσότερο φτωχούς και περισσότερο αδύναμους.

Ας τρέμει το καθεστώς την αφύπνιση του λαού και την ανασυγκρότηση του πολιτικού κινήματος των μισθοσυντήρητων, της νεολαίας και του λαού.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – Ν’ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ

ΑΚΕΠ-Γραφείο Τύπου, Μίκα Στάθη
12/11/2010

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ=ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ=ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ
    ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝάφια του!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΥΛΟς ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝ
    _Η ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ-
    ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
    ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΕΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Α Θ Α Ν Α Τ Η
    ΑΙΩΝΙΑ.-

    ΤΕΛΟΣ.-
    +

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΤΡΟΙΚΑ
    ΛΙ ΥΣΤΕΡΑ????????????????????????
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ
    ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δεν καταλαβα τι σχέση έχει το ΑΚΕΠ της φωτογραφιας σας που ειναι συνδυασμός της Καβάλας με τη στήριξη σε συνδυασμό της Αττικής. Ας μου εξηγήσει κάποιος, εκτος αν είναι λάθος φωτογραφία.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
    Εκείνο που χαρακτηρίζει και «σταμπάρει» ανεξίτηλα τους… ανεξάρτητους κυβερνητικούς υποψηφίους δεν είναι τόσο τα ιδιαίτερα γνωρίσματα (ηπιότης του Καμίνη, «ριζοσπαστισμός» του Μπουτάρη, μεταλλάξεις του Τατούλη κ.τ.λ.), αλλά η υποστήριξή τους από το κυβερνών κόμμα.
    Απόδειξη απτή, το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θεώρησε επιβεβαίωση της πολιτικής του το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Επομένως, είναι βέβαιον ότι το βράδυ της Κυριακής το κυβερνών κόμμα θα εγκαταλείψει εντελώς τα προσχήματα και θα θριαμβολογήσει ανοιχτά εν η περιπτώσει εκλεγούν οι… ανεξάρτητοι εκλεκτοί του (Καμίνης, Μπουτάρης, Τατούλης), καθώς και οι καθαρώς κομματικοί υποψήφιοι (Σγουρός, Μίχας κ.ά.). Και θα 'χει δίκιο: θετική ψήφος στους συγκεκριμένους υποψηφίους σημαίνει πλήρη νομιμοποίηση της ασκούμενης πολιτικής. Μιας πολιτικής ακραιφνώς νεοφιλελεύθερης, άκρως δυναστικής και αντιλαϊκής, η οποία -με άλλοθι την υπαρκτή κρίση- οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο. Μιας πολιτικής την οποία μόνο μια πρωτόγονη Δεξιά θα μπορούσε να διανοηθεί και να υλοποιήσει… Οι «ανεξάρτητοι» κυβερνητικοί υποψήφιοι ουδέποτε ψέλλισαν έστω μια λέξη εναντίον της ζοφερής αυτής πολιτικής. Ποτέ δεν προβληματίστηκαν. Ούτε εναντιώθηκαν… Λένε κάποιοι, ότι η ψήφος στους κυβερνητικούς υποψηφίους αποτελεί το «μη χείρον», δηλαδή, το «βέλτιστον», με συγκρίσιμο μέγεθος τους υποψηφίους της Δεξιάς. Ομως με βάση τα προεκτεθέντα περί πρωτόγονης Δεξιάς που κυβερνά με έξωθεν εντολείς και Μνημόνιο, κάλλιστα μπορεί να πει κανείς: το μη χείρον… χείριστον! *** Μέμνησο: βλάπτουν τη Συρία το ίδιο. Και οι δύο.
    Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ρε ηλίθιοι, τύποι που το παίζουν ψευτοκουλτουριάριδες σαν τον Αλαβάνο και τον Μπουτάρη είναι πολύ επικίνδυνοι για την πατρίδα. Ξυπνήστε επιτέλους….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    κατι μαλακες σαν και σας ,που στηριξαν αλαβανο.., καλα θα κανουν να βρουν σκαλωσια να στηριξουν τον κωλο σας…….καιροσκοποι……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *