Αντώνη, “το “σφάζουνε όταν δεν κελαηδάει, τ’ αηδόνι”.

Πες μας Αντώνη, σήμερα στη Σαλονίκη, χωρίς περιστροφές.


Είναι αντισυνταγματική και παράνομη η πρόσφατη απόφαση για επιβολή φορολογίας στα ακίνητα ;
ΟΧΙ ή ΝΑΙ ;
Αν ΟΧΙ να εξοφλήσουμε-χωρίς άλλο-όλοι οι υπόχρεοι τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τον νέο φόρο.
Αν ΝΑΙ να κληθεί ο Ελληνικός Λαός να μην πληρώσει και μ’ ένα….
κείμενο δυο σειρών που θα προτείνουν οι νομομαθείς της ΝΔ, να επιστρέφει ο καθένας μας πίσω τις βεβαιώσεις στο ΥΠ.ΟΙΚ, ως παράνομες, καταχρηστικές, εκβιαστικές και απαράδεκτες.

Να πάρει επίσημα θέση η ΝΔ, τι τους έχει τούς καθηγητές της νομικής και τους υπόλοιπους νομομαθείς, για φιγούρα στα ψηφοδέλτια ;
Αντώνη, μίλα καθαρά, χωρίς μισόλογα και “ναι μεν αλλά”, ή αλλιώς έλα να σου δείξω που έχει βρούβες, να πάμε τώρα με τα πρωτοβρόχια που θα φυτρώσουν, να τις μαζεύουμε μαζί.
Αντώνη ξέρω, δεν φοβάσαι την εξουσία, τους ΠΑΣΟΚΟαρουραίους και τους δικούς σας και των άλλων κομμάτων “συνεργαζόμενους αρουραίους”, που έχουν εισβάλει στην Δημόσια Διοίκηση και ροκανίζουν τα πάντα, φοβάσαι, όπως όλοι μας.
Στα δύσκολα όμως ξεχωρίζουν οι αρχηγοί.

Όπως έφθασαν τα πράγματα στο αδιέξοδο, ίσως η ΝΔ μπορεί αυτή την στιγμή να κυβερνήσει την χώρα, αφού πρώτα το κόμμα ξεφορτώσει άμεσα στις λαμογιοχωματερές, όλους τους αστικούς ποντικούς, τους κουμπάρους που τακίμιασασν με ΠΑΣΟΚΟλαμόγια και αρουραίους, επίσης δε όσους ΝΔσυμπολίτες Ισραηλίτικης καταγωγής, υπηρετούν σκοτεινά σιωνιστικά συμφέροντα της αρπαχτής και της παγκοσμιοποίησης. Τα υπόλοιπα θα τα παλέψουμε….

ΥΓ.
-Δεν με αφορά η νέα φορολογία των ακινήτων, ένα δυάρι 35ετιας έχω με δάνειο.

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *