Τι θα γίνει με αυτόν τον κοπρίτη?

Δεν φτάνουν όσα τραβάμε απο της κλεψιές και τις ρεμούλες τους όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν φτάνει που για χάρη τους οι εργαζόμενοι, η εργατική τάξη, και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες οδηγούνται σε αφανισμό, ανεργία και εξόντωση..
Δεν φτάνει που φεύγουμε από τα σπίτια μας (μέχρι να μας τα πάρουν οι τράπεζες και αυτά) και δεν ξέρουμε αν γυρνώντας θα φέρουμε γάλα στα παιδιά μας..
Το κράτος και η άρχουσα τάξη μας χλευάζει μέσω του εκλεγμένου αντιπροέδρου της….
κυβέρνησης.
Παίρνουν την εκδίκηση τους. Αφού 30 χρόνια τώρα μας έκλεισαν το μάτι στο νεοπλουτισμό, τώρα μας κλείνουν το στόμα και τα σπίτια. Κεκτημένα μιας εκατονταετίας τα γκρεμίζουν αφού κατάφεραν να διαβρώσουν το κίνημα, τα συνδικάτα, και να παραπλανήσουν με δανεικά τους μη προνομιούχους, τώρα μας λένε.. το πάρτι τελείωσε.
Αυτή είναι η αλήθεια και η οργή ξεχειλίζει…
Μόνο που η οργή απο μόνη της και χωρίς σαφή προσανατολισμό δεν μπορεί να έχει τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα, την προτιμούμε όμως από την παραίτηση του καναπέ.
Είναι η στιγμή που πρέπει να διδαχτούμε, και να διδάξουμε μεταφέροντας τις εμπειρίες μας στις επόμενες γενιές.
ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΟΘΙΆ ΤΟΥ ΥΨΩΜΕΝΗ.
ΜΌΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Η ΜΑΧΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ….
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το ελάχιστο που απαιτούμε για τον συγκεκριμένο είναι να εγκαταλείψει τη χώρα ΑΜΕΣΑ!!!!!!

Για επίλογο βάζουμε μια φράση που μας έστειλε αναγνωστρια της σελιδας μας.. Από εμάς καλή σας νύχτα κύριε κοπρίτη…

‘Κύριε Παγκαλε εσείς μάθατε τον κόσμο να ψηφίζει σαν ραγιάς, και όπως φεύγετε πάρτε αι τα κομπλεξ σας μαζί. Και ελπίζω (αφού θέσατε την χώρα υπό κατοχή, να πάτε κάπου και να διδαχθείτε παιδεία… και να μάθετε επίσης τι συμαίνει “φέρομαι αντρικά”..θα το βρείτε στην ιστορία της Ελλάδος, μας το έμαθαν οι αγράμματοι του 21′ .’

(απο την σχετική ομάδα στο facebook)
http://www.facebook.com/pages/

http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

80 Comments

  1. Ανώνυμος

    EDO PAEI TO KATA MANA KATA KYRI H MANA TOY GIORGAKI TA EXEI ME THN DIAMADOPOYLOY APO EKEI PEIRE O GAP APO THN MANOYLA OLH H OIKOGENIA EXEI VOLEFTEI

    Reply
  2. Ανώνυμος

    KSIPNISTE REEEEE!!!! KATA TO LAO KAI O HGETIS!!! O GIORGAKIS EINAI ZEYGARI ME TO RAGUSI ARRA DEN EXEI MPESA, KA8E 3 K LIGO TAKSIDIA STO EKSOTERIKO KAI KALA GIA TIN PATRIDA ME TA LEYTA TU ELLINIKU LAOU… KALA KANEI KAI EINAI POUSTIS ALLA DEN 8A PLIRONUME EMEIS TA GAMISIATIKA TA DIKA TU KAI TU RAGUSI…. ELEOS!!!!! FTANEI PIA DEN ELEGE PRIN TIS EKLOGES?? FTANEI PIA ESY KAI H AYLI SU….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ειναι πραγματικα περιεργο.. Διαβασα ολα τα σχολια.. Και εχω μια απορια.. Ποιος αραγε να εκλεγει τον κ.Παγκαλο τον κ.Παπανδρεου και ολους τους αλλους? Γιατι μιλατε ολοι και βγαζεται τους εαυτους σας εξω απο αυτο.. Αναρωτιεμαι μονοι τους αυτοεκλεγονται? Γιατι εγω βλεπω τοσα και τοσα χρονια τους ιδιους ανθρωπους στην βουλη τις ιδιες φατσες τις ιδιες προσωπικοτητες.. Και εχω βαρεθει τοσα χρονια να ακουω συνεχως ανθρωπους που εκλεγουν αυτους τους βουλευτες να παραπονιουνται.. Αν εχετε τοσα παραπονα μια ειναι η λυση και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!! Και ας μην παρεξηγηθω… Δεν εννοω αυτοι που φετος απογοητευτηκατε απο το ΠΑΣΟΚ να ψηφισετε Ν.Δ. Γιατι και την επομενη φορα αυτο θα γινει.. Θα ''ξεσηκωθει'' ο ελληνικος λαος θα ''ξυπνησει'' και θα βγαλει τα αλλα λαμογια της νεας δημοκρατιας.. Ο κ.Σαμαρας το παιζει διαφορετικος αλλα πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι ειναι ολοι ιδιοι.. Γιατι ειναι ολοι ανθρωποι!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!! Αυτο θα επρεπε να ειναι το μυνημα μας! Και οχι να ριχνουμε τις ευθυνες σε αυτους που ΕΜΕΙΣ εκλεξαμε για να μας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ 1.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ!!!!
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ Ε?????
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    4.25 την νεα ταξη δεν την βολευουμε για την ιστοριαμας και τα γουσταμας, γιατι ειμασταν ειμαστε και θα παρανουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, οχι 400 αλλα 10400 χρονια να περασουν, τραβα τωρα στην ερημο σου να βοσκεις γιδια γιδι ε γιδι,

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ετσι ειναι 4.34, νομιζετε ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι γονοι των βολεμενων οικογενειων ζουν στο εξωτερικό? Πρέπει να το παρουμε χαμπαρι οτι ειμαστε μια τριτοκοσμικη χωρα και αυτο που θα μας σωσει είναι ότι γεωγραφικά είμαστε μόνο 3000 χιλιομετρα μακρια απο το βερολινο κι οχι 15.000

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κύριοι
    Το πρόβλημα είναι ότι 30 χρόνια η πλειοψηφία του λαού στήριξε μια ομάδα ανεπάγγελτους αλητες με το αζημίωτο βεβαία γιατί είχατε κάνει συναλλαγές μαζί τους ,και τώρα που αυτή η ομάδα των αλητων ξεπούλησε τη χωρά μαζί με το έμψυχο και άψυχο υλικό της πατρίδας¨.
    Τώρα παίζουν τα ρέστα τους, για να αρπάξουν ότι έχει απομείνει και μετά να φύγουν από τη χώρα για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωής τους ,όπως έγινε και με άλλες αλητήριες κυβερνήσεις ανά την υφήλιο ,
    Που κατέστρεψαν χώρες και λαούς ,π.χ Μάρκος Φιλιππίνες Πινοσέτ Χιλή, και πολύ άλλοι.
    Δυστυχώς πατριώτες 30 χρόνια στηρίξατε και εκλέξατε όλους αυτούς τους απατεώνες, και κοπρίτες σαν τον Πάγκαλο και την παρέα του,

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εγώ να ψάξω ή εσύ? Οι αρχαίοι Έλληνες μπορούν να έχουν κάθε δικαίωμα έπαρσης. Εμείς μετά από τόσα χρόνια σκλαβιάς μόνο Έλληνες δεν μπορούμε να θεωρηθούμε… Τουρκόσποροι είμαστε όλοι. Τώρα γιατί φοβάστε να παραδεχτείτε την αλήθεια αυτό δεν μπορώ να το ξέρω….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ε ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΝ ΘΕΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΧΕΖΑΜΕ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ! ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ? ΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΞΥΛΟ! ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Γράφετε όλοι συνέχεια την φράση: εμείς οι Έλληνες και εμείς οι Έλληνες ….. σημαίνει κάτι αυτό? Θα έπρεπε να θεωρούμε ότι είμαστε κάτι ιδιαίτερο από τους άλλους ? προς τι όλη αυτή η έπαρση? Γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ¨εμείς οι Έλληνες¨ τρώμε σκατά τόσα χρόνια και τα δεχόμαστε μια χαρά!!!!

    Reply
  13. Χαρης

    Δεν ξερω φιλε και εγω πλεον σπανια γραφω σε αναρτησεις,δεν βρισκεις ακρη με οσα διαβαζεις,αντι να ειμαστε μια γριθια ολοι,ειμαστε μια γροθια ο ενας εναντιον του αλλου.Καλη σου χρονια.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΧΑΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΟΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΞΕΡΕΙΣ??????ΧΡΗΣΤΟΣ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ GAY BAR ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ………

    Reply
  16. Ανώνυμος

    2.21 Είναι λυοηρό οτι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσενα που όλα τα κρίνουν από οτι βλέπυν στο ραδιο αρβύλα και τις τατιάνες. Αυτοί οι ανθρωποι διαπράξαν εσχάτη προδοσία και εσεις τους συμπαθείτε επειδη έδειξαν το βρακί τους. Κρίμα μαλλον αυτή είναι η κρίση πολλών ελλήνων και για αυτό φτάσαμε εδώ…

    Reply
  17. ΜΑΙΡΗ

    3.47 Η κατάσταση ήδη έχει αλλάξει. Χιλιάδες πολίτες ξέφυγαν απο την αποχαύνωση και είδαν την βρωμιά και δυσοσμία του πολιτικού συστήματος. Μετά την οργή και τον θυμό έρχεται η εκτόνωση. Κάποιοι εκτονώθηκαν ήδη πάνω στον Χαντζηδάκη της Ν.Δ. Απο δώ και πέρα τα πράγματα αγριεύουν για όλους αυτούς.Κι αν είναι να φύγουν κάποιοι απο αυτή τη χώρα θα είναι οι προδότες και οι δοσίλογοι όχι εμείς οι έλληνες. Θα μείνουμε και θα την ξανακάνουμε περήφανη αυτή τη χώρα. Εχουμε την υποχρέωση να υπομείνουμε για λίγο τον ζυγό, αυτοί θα υπομείνουν την οργή του λαό που κάθε μέρα και φουντώνει ?

    Reply
  18. Ανώνυμος

    3.47 OXI VEVEA DEN EKANA PLAKA!!! ENOSE TO PAZL!! POS GINETE APO DIMARXOS PARU NA GINI MESA SE ENA XRONO TO NUMERO 2 STIN KIVERNISI?? KAI ALLA POLLA… EXEI ADINAMIES O GIORGAKIS!!! KAI MAZI ME PROTOPAPA KAI O PETALOTIS!!! DIKEOMA TUS VEVEA ALLA AS MAS AFISUN ISIXUS KAI AS ZISUN TON EROTA TUS….

    Reply
  19. Χαρης

    Ωραια,να γινουμε προσφυγες αφηνοντας πισω μας το ερειπιο της ζωης μας και να παμε στην Ουγκαντα ισως να κτισουμε μια νεα,και να αφησουμε το λαμογια που εφαγαν τον αμπακο να φανε και τα υπολοιπα,καλος εισαι,εσυ επρεπε να ζεις στην διαρκεια της επαναστασης του'21 να πρεπει να πολεμησεις και να σηκωθεις να φυγεις για την Ιταλια να κοιτας τα βουνα της Κερκυρας.Αν εισαι και νεος λαθος λυσεις δινεις,εγω δεν ειπα οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εσυ το ειπες και μαλλον εχεις συμβιβαστει με αυτη την ιδεα.
    Ποσο νομιζεις θα σκυβει ο καθε ενας το κεφαλι?

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Δεκτή η απάντησή σου, συμφωνώ στο σχόλιό σου για τις παρθένες, από κει και πέρα δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από αυτό που είπα πιο πριν ότι: τα σύνορα είναι ανοιχτά και όποιου δεν του αρέσει μπορεί να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει…. Τόσο απλό…. Όταν βλέπεις μια κατάσταση η οποία δεν γίνετε να αλλάξει και ιδίως όταν δεν έχεις την δυνατότητα να την αλλάξεις, δεν κάθεσαι στον καναπέ να μυξοκλαίς και να βρίζεις το σύστημα, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ… δεν σου αρέσει η ζωή σου, άλλαξέ την…. τόσο απλό είναι….

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΣΥ 3.24 ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

    Reply
  22. ΜΑΙΡΗ

    Κατ΄αρχήν καθότι γυναίκα δεν γνωρίζω πως κλαίνε η μυξοπαρθένες, μάλλον πρόκειται για ψέμα όπως και το κι όμως κυρία μου κι άντρες κλαίνε.
    Και συμφωνώ πως εδώ σχολιάζουμε την επικαιρότητα και δεν την διαμορφώνουμε.

    Reply
  23. Χαρης

    3.33 Να απαντησω στο στυλ σου διοτι δεν καταλαβαινεις.
    Δεν μυξοκαιγομαστε την αποψη μας λεμε.
    Περθενα δεν νομιζω να εχεις δει ποτε οποτε το ξεχναμε δεν μπορεις να περιγραφεις κατι που δεν εχεις δει.
    Το οτι ειμαστε ανικανοι ισως μας βοηθησει να μαθουμε καποιες ικανοτητες και να τις διδαξουμε στους νεωτερους.
    Το οτι σας τα πριζουμε δικο σας λαθος,διοτι τα εχετε εκτεθειμενα συνεχως και κανει και κρυο,τωρα τι αλλο να σου πω.
    Εμενα αν δεν μ ενδιεφερε μια αναρτηση δεν θα επμαινα στον κοπο να την ανοιξω να διαβασω και το χειροτερο να απαντησω.
    Οποτε μαλλον χασομερης εισαι,και καλα κανεις.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Και το θέμα σας ρε παιδιά ποιο είναι? Θα με τρελάνετε? Ναι αυτή είναι η κατάσταση στη χώρα ΚΑΙ,,,? Ποιο είναι το πρόβλημά σας? Μπορείτε να κάνετε κάτι? ΟΟΟΧΙ…. Τι μυξοκλέγεστε σαν παρθενίτσες όλη την ώρα εδώ και χρόνια ότι σας φταίει ό ένας και ό άλλος πολιτικός…. Έλεος πια…. Αφού είστε ανίκανοι εσείς οι ίδιοι οι πολίτες να κάνετε κάτι τι το επαναλαμβάνετε συνέχεια όπου βρείτε? Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Από τη στιγμή που δεν είστε ικανοί να κάνετε κάτι μη μας τα πρήζετε άλλο…. φτάνει πια με της δηλώσεις σας ότι ο ελληνικός λαός θα ξυπνήσει κτλ κτλ…. πιο πολιτικοί και από τους πολιτικούς έχετε καταντήσει…..

    Reply
  25. Χαρης

    Παντα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι,εκεινοι το εδωσαν στον λαο το δικαιωμα να τους ζηταει ρουσφετια,διοτι ηθελαν να εγκατασταθουν μονιμα στο κοινοβουλιο,μην ξεχναμε οτι μετα 8 ετη παιρνουν συνταξη,εκτος των αλλων προνομιων.
    Οτι ο λαος φταιει ειναι σιγουρο,εξ'αλλου αυτος τους ψηφιζει,αυτος ψηφισε και τον γρεο ξεκουτη τοσες φορες σαν πρωτο βουλευτη,κι ας εκανε την προδοσια στα Ιμια και ας παρεδωσε τον οτσλαν στους τουρκους.
    Αυτος τοσα χρονια γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε για οσα λεει τωρα?

    Reply
  26. Μη προνομιούχος

    Σωστη η παρατηρηση απο πολλους να μην στοχευουμε προσωπικα τον κοπριτη… Γιαυτο και στο κειμενο μας δεν τον αναφερουμε καθολου… ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ναι ρε χαρη δεν ειπα κατι για την πρακτικη του ρουσφετιου αλλά για το πόσο ριζωμενο ειναι στη νοοτροπία του κόσμου. Το πρόβλημα ξεκινά από κάτω, το λαό στο συγκεκριμένο ζήτημα (κατά την άποψή μου). Γιατί αν βάζεις συνεχώς τους επάνω ως υπευθυνους για την σημερινή κατάσταση, τοτε εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι ο λαός είναι πρόβατα που κάνουν ότι τους λένε οι από πάνω. Και αυτό είναι πιο καταστροφικό από όλα τα στραβά των λαμογιών και βολεμένων

    Reply
  28. Χαρης

    3.16 πασχεις απο το συνδρομο…εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα?
    Αν ολοι ειχαμε διαμαρτυρηθει καθε φορα που μας γραφανε στις δημοσιες υπηρεσιες η καθε φορα που εκανα κατι στραβο ισως τα πραγματα να ηταν καλυτερα.
    Τωρα που ειχαμε ολοι βολευτει ειναι αργα να πουμε κατι,εδω δεν μιλαμε για το καθημερινο πηδημα που δεχομαστε,ξερεις τι ειναι να ξυπνας και να μην ξερεις τι μετρα παρθηκαν κατα την διαρκεια που κοιμοσουν?

    Reply
  29. Χαρης

    3.18 Υπαρχουν ομως εδω ανθρωποι που αφηνουν ενα σχολιο οι οποιοι δεν εχουν ποτε πατησει σε εκλογικο η πολιτικο γραφειο κανενος,δεν εχουν παρει καν τηλεφωνο,ειναι γνωστο οτι δεχονται πιεσεις οι βουλευτες να κανουν ρουσφετια…μα μεχρι πριν ενα χρονο ο Ροβλιας ρουσφετια εκανε,το γεγονος αυτο δεν δινει κανενα δικαιωμα στον οποιοδηποτε Παγκαλο να λεει οσα λεει,ας ειχε παραιτηθει τοτε που τον πιεζαν να διορισει και μην ξεχνατε και την κορη του διορισε οπως πολλοι βουλευτες εχουν σχεδον ολους τους συγγενεις τους στην βουλη,λοιπον πρωτα να σκεπτομαστε και μετα να γραφουμε.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    KOITAME OLOI TO DENDRO KAI OXI TO DASOS!! O JEFFRY PAPANDREU ME TON GOMENO TU TO RAGUSI MAS PIGAN 20 XRONIA PISO KAI EMEIS KOITAME TON PAGALO O OPOIOS SIDOMA 8A METAKOMISI STON ALLO KOSMO….

    Reply
  31. ΜΑΙΡΗ

    Ο κόσμος μας θα ήταν ευτυχέστερος αν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Πάγκαλος είχαν την ίδια ικανότητα να σιωπούν, όπως έχουν να μιλούν.
    Είναι αξιολύπητος!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Ο Παγκαλος σας δουλευει ψιλο γαζι και εσεις ψαρώνεται. Αυτος πια 70αρης θα αποσυρθει στ' αμπελια του και θα κάνει το κρασακι του. Αν δεν δουμε τον εαυτο μας στον καθρεφτη δεν θα παμε μπροστά. Έτυχε να δουλεψω προεκλογικα (στις εθνικές εκλογές) σε γραφειο υποψηφιου και έπαθα πλάκα με τα ρουσφετια που ζητουσαν. Αποκορυφωμα ήταν η μανα ενος παιδιου που ενώ το παιδι δεν είχε πάει καλα στις εξετάσεις για μια στρατιωτικη σχολή και ηταν επιλαχών, ζήτησε από τον υπευθυνο μηπως μπορέσει να κάνει κάτι για να μπει ο γιος της στην σχολή. Πρωτα η αυτοκριτικη και μετα ξεχεστε οποιον θελετε. Και αυτο δεν πάει στα σχόλια που γινονται εδω, είναι μια γενική κρίση.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    a χα χα χα χα ….. με ένα τηλεφώνημα θα δείξεις την οργή σου εσύ? αααα χα χα χα χα …… ΄να σαι καλά, είχα καιρό να γελάσω έτσι !!!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    210 5239620 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!! ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ!!!!!!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    PARTE OLOI TILEFONO STO GRAFEIO TOU PAGALU 210 5239620! 210 5239620!!! KAI DIKSTE TUS OTI EMEIS OI ELLINES EXUME FONI!!! DIAMARTIRI8ITE GIA TIS A8LIES DILOSIS POU KANEI KA8IMERINA!!!! 210 5239620 GRAFIO PAGALU!!! 5239620

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Φίλοι, ἂς μὴν ἀσχολούμαστε τόσο πολὺ μὲ τὸν Πάγκαλο καὶ τὸν κάθε "Πάγκαλο". Βλέπω δεκάδες ἀναρτήσεις μὲ θέμα τὸν Πάγκαλο καὶ λυπᾶμαι.
    Ἂς καταλάβουμε ὅτι ἀπὸ μᾶς, τοὺς "πολίτες στὰ πρόθυρα νευρικῆς κρίσης" παίρνουν ἐνέργεια αὐτοί.
    Τιμὴ περιποιοῦμε σὲ κάποιον χυδαῖο ὅταν ἀσχολούμαστε μαζί του. Ἐμεῖς μειωνόμαστε, ὄχι ἐκεῖνος.

    Τὶ πρέπει νὰ κάνουμε; Τοὺς γυρίζουμε τὴν πλάτη καὶ σταματᾶμε νὰ τροφοδοτοῦμε τὸ σύστημα μὲ τὴν συναισθηματική-ψυχική ἐνέργειά μας.
    Αὐτὴ εἶναι ἡ γνώμη μου.
    Κυναίγειρος

    Reply
  37. Ανώνυμος

    τελικά όλοι οι Κοπρίτες εδω βρίσκουν καταφύγιο ?

    ουστ ρε κοπρίτες.

    μακάρι να υπήρχαν και μερικοί ακομη σαν τον Πάγκαλο, που το παίζετε και σιγανοπαπαδιές…

    α! ξέχασα
    τα έφαγε ο Κόκκαλης, ο Μπόμπολας.

    αρε βγρεγμένη σανίδα.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΣΑς!!!
    ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  39. Χαρης

    Φιλε 245 το ποσο που κατακλεψε διοτι για κλοπη προκειται απο τους συνταξιουχους των 500 ευρω εσενα θα σου αρεσε να στο κλεψει?
    Για να χορευει ζειμπεκικο ο εντολοδοχος του δντ?
    Για να κανει ταξιδακια ο Δρουτσας να τρεχει στα εμπορικα κεντρα στην νεα υορκη να ψωνιζει σινιε ρουχα?
    Ρε ντραπειτε λιγο που τα λετε,δεν κερδιζουν ολοι 5000 ευρω τον μηνα,και οσοι τα κερδιζουν δεν τους τα δωσαμε εμεις εκεινοι τους τα εδωσαν.
    Ντροπη

    Reply
  40. Ανώνυμος

    2:21 ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ
    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ)

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι τρώγεστε με τους πολιτικούς, τόσα χρόνια όλους δεν σας βόλεψαν? Τόσα χρόνια όλοι δεν φάγατε? Τόσα χρόνια δεν βγάλατε τα μαλλιοκέφαλά σας? Και τώρα που σας είπαν να δώσετε ένα πενιχρό ποσό για να σωθεί η χώρα αμέσως τσινάτε? Κοίτα ρε κάτι άτομα που το παίζουν και έλληνες, αν είναι δυνατόν. Αν δεν σας αρέσει ρε μάγκες η πολιτική της χώρας πάτε σε άλλη χώρα. Τα σύνορα είναι ανοιχτά και τα σκυλιά δεμένα, πλάκα μας κάνετε?

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑ@ΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΩΡΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.

    Reply
  43. Χαρης

    Ε δεν μπορει θα μπει εστω και ενας μαλακας σε καθε αναρτηση ναι βρε 2.38 στα χωραφια θα πανε οσοι απολυσετε τωρα σαν εργατες η σαν λιπασμα δεν ξερω.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;

    ΛΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;;;

    Η ΤΟΝ ΩΘΗΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;;;;

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ 1.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ!!!!
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ Ε?????
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Ρε παιδια ποσα μας εχουν πει οτι χρωσταμε ?

    300 – 400 Δισεκατομμυρια ευρω εεε??

    Την Ταινια 2012 την εχει δει κανεις ?

    Ποσο κοστιζε το εισητηριο?

    χα χα χα χα χα χα

    Παντως ο Παγκαλος οσα και να πει , και τα παντελονια του να κατεβασει και να μας πει που μας εχει γραμμενουν δεν θα ξεσηκωθει ΚΑΝΕΙΣ

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!!

    Reply
  47. ΕΛΛΗ

    ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝκ.ΠΑΓΚΑΛΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ν'ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟΥΣ.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Φίλε ο πάγκαλος είναι ο μόνος που έχει χιούμορ και εγώ προσωπικά τον συμπάθησα μετά τους Αρβύλα !!! και με πολλά άτομα που συζητάω όλοι τον παραδέχτηκαν. Ποιος άλλος θα το αντιμετώπιζε με τέτοιο χιούμορ όλο αυτό που έγινε. Έδειξε ότι είναι άνθρωπος.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    Reply
  51. Χαρης

    Ανωνυμε 2.21 αν οσοι σου στελνουν τα εσωρουχα τους σου ειναι συμπαθεις τοτε ζητα του να σου στειλει και σενα ενα για τεντα το καλοκαιρι.

    Reply
  52. Χαρης

    Ο γεροξεκουτης αυτος δεν τα λεει απο μονος του εχει τον παγκοσμιο κυβερνητη απο πισω και τον ρεγουλαρει,ενα γερο ξυλο θα τον ισιωνε ισως εχανε και μερικα κιλα στην εντατικη τοσους μηνες μετα.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    Πάντως ο κύριος Πάγκαλος είναι ο μόνος πολιτικός που έχει πραγματικό χιούμορ και αυτό φάνηκε όταν αστειευόμενος έστειλε το εσώρουχό του στους «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-ΑΜΑΝ» και πραγματικά αυτή η κίνησή του τον έκανε πολύ συμπαθητικό στα μάτια όλου του κόσμου. Τώρα γιατί κάποιοι συνεχίζουν να τον βρίζουν ύστερα από μια τέτοια κίνηση δεν μπορώ να το καταλάβω….

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Ο Πάγκαλος είναι το αθλιότερο, χυδαιότερο φασιστοειδές που πέρασε ποτέ από τη βουλή. Όμως εκφράζει και τις απόψεις του Γιωργάκη γιατί αλλιώς θα τον μάζευε. Άρα αυτά που λέει τα λέει σε συνεννόηση με τον Γιωργάκη και πάντα υπηρετούν κάποιο σκοπό. Το ότι βρίζει π.χ. τις ένοπλες δυνάμεις το κάνει για να ρίξει το ηθικό τους και όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι να μην μπορέσουν να αντισταθούν.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *