Η Ελλάδα που χάνεται…

Συνεχίζεται ακάθεκτα η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι…
Οι αντι-ρατσιστές (οι οποίοι είναι οι χειρότεροι φασίστες) έχουν κάνει καλή δουλειά, και έχουν κάνει τους πάντες να φοβούνται να εναντιωθούν στην καταστροφή της Ελλάδας. Κλασσικό παράδειγμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου κάτοικοι βλέπουν τις πατρίδες τους να εξαφανίζονται, τον τουρισμό τους να καταστρέφεται, και κανείς μα κανείς να αντιδρά. Ναι, βγήκαν οι Συριζαίοι δήμαρχοι και κλάφτηκαν για να μάτια του κόσμου, αλλά αυτοί είχαν ανακοινώσει το πρόγραμμά τους προεκλογικά: «Ανοίγουμε τα σύνορα και τους αφήνουμε όλους μέσα». Οι κάτοικοι των νησιών αυτών συμφωνούν τελικά με το σχέδιο Ισλαμοποίησης των νησιών; Γιατί δεν αντιδρούν; Φοβούνται μην τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές οι εθνομηδενιστές; ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Τι περιμένετε; Να σας χτυπήσει την πόρτα ο Τζιχαντιστής; Αντιδράστε πριν είναι αργά. Γιατί ξέρω, και εκλογές να έρθουν, τους ίδιους θα βγάλετε. Θα σας υποσχεθούν πάλι σκίσιμο των *νέων* μνημονίων, θα σας υποσχεθούν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, θα σας υποσχεθούν αυξήσεις και δώρα, και εσείς θα φύγετε από το σπίτι των φίλων σας (που σας φιλοξενούν αφού θα έχετε χάσει το δικό σας στις τράπεζες), θα μπείτε σε ένα από τα πολλά τζαμιά που θα έχουν χτιστεί, και θα τους ψηφίσετε και πάλι. Σας ξέρω. Μία ζωή παρτάκιδες χωρίς συνείδησή και εθνική υπερηφάνεια. Ξυπνήστε επιτέλους! Δε βλέπετε τι γίνετε; Δε βλέπετε ότι χάνετε η Ελλάδα; Δε βλέπετε ότι αυτό που γίνετε είναι ένα σχέδιο;

Αν πραγματικά νομίζετε ότι αυτά που γίνονται είναι «τυχαία», τότε είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Αυτά που γίνονται σήμερα είναι βάση του Σχέδιο Καλεργι:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ:
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια εδώ.

Θεωρείτε οτι αυτά που γίνονται είναι μήπως πάει ο ΦΠΑ στο 10 ή στο 13%; Θεωρείτε οτι αυτά γίνονται για να σωθούν οι Έλληνες; Πιστεύετε πραγματικά οτι οι ισχυροί νοιάζονται αν οι Έλληνες υπάρχουν οι χαθούν;
Οι ισχυροί νοιάζονται μόνο για τις θέσεις τους, τις τσέπες τους και πως θα αυξήσουν το πλούτο τους. Φτιάχνουν νόμος που προστατεύουν αυτούς και τις περουσίες τους, και επιβάλουν νόμους σε όλους τους άλλους για να τους κρατάνε οικονομικούς δούλους. Δεν το έχετε καταλάβει; Αυτό που θέλουν οι ισχυροί είναι άβουλα όντα, υπερ-καταναλωτές, που θα πληρώνουν τους λογαριασμούς και τους φόρους χωρίς να αντιδρούν. Φόρους και υπηρεσίες από εταιρίες (είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες) που τους ανήκουν. Αυτό θέλουν! Είτε αυτοί που ζουν στην Ελλάδα είναι λευκοί, μαύροι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι… κλπ. Δεν τους απασχολεί καθόλου. Πελάτες να είναι, και ό,τι να’νε!

Ήθρε, ή μάλλον, έφερες τον Σύριζα στην εξουσία, που τους εκτελεί το σχέδιο, και όλα καλά. Είπαμε, η οικονομία, και αν θα πάει καλύτερα δεν εξαρτάται από τον Σύριζα, άλλοι αποφασίζουν. Για την ανταλαγγή πληθυσμού όμως εξαρτάται η Ελληνική κυβέρνηση.

Βασικά σου κλέβουν την πατρίδα και εσύ κοιμάσε. Σου κλέβουν τον πλούτο της χώρας σου, για να στο πουλήσουν μετά σε διπλή και τριπλή τιμή. Σύντομα θα γίνεις μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα και εσύ φοβάσαι να μιλήσεις.

Έλληνες, αντιδράστε! Μην στέκεστε αδρανείς στην καταστροφή της πατρίδας μας. Ενωθείτε έναντι στην καταστροφή της Ελλάδας.. Ενωθείτε πριν είναι αργά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *