Ντροπή και αίσχος για το κατάντημά σας!

Είμαι δημόσιος υπάλληλος. Μετά τα όσα ξαφνικά δεινά μας ανακοινώνονται κάθε μέρα από την κυβέρνηση σχετικά με τους «παχυλούς» μισθούς που παίρνουμε ερχόμαστε αντιμέτωποι και με περικοπές σε θέματα κάλυψης υγείας.
Το Υπουργείο υγείας με πρόσφατη εγκύκλιό του κόβει την κάλυψη από ορισμένες εξετάσεις του θυρεοειδούς. Συγκεκριμένα κόβονται: ο υπέρηχος θυρεοειδούς, οι αιματολογικές εξετάσεις για τα……
αντισώματα, και οι ελεύθερες fT3 και fT4 . Δεν μπόρεσα να καταλάβω το σκεπτικό τους. Οι γιατροί δηλαδή είναι ηλίθιοι που τις ζητάνε σε μερικές περιπτώσεις ασθενών; Δεν νομίζω. Απλά την κυβέρνηση και συγκεκριμένα την κα Ξενογιανακοπούλου δεν την ενδιαφέρουν οι ασθενείς αυτοί.

Όσοι έχουν δηλαδή το συγκεκριμένο πρόβλημα και πρέπει να κάνουν περιοδικά (ετησίως τον υπέρηχο και σε μικρότερα διαστήματα τις αιματολογικές) τις παραπάνω εξετάσεις, πλέον πρέπει να βγάλουν από το «γεμάτο» πορτοφόλι τους και να πάνε σε ιδιωτικά ιδρύματα να κάνουν τις εξετάσεις. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Θα ήθελα να ρωτήσω την πρωην κα Υπουργό και το νυν Υπουργο κ. Λοβέρδο αν οι ίδιοι ή μέλος της οικογενείας της έχει ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα υγείας και με ποιο τρόπο το αντιμετωπίζουν; Όταν πρέπει να γίνουν εξετάσεις πού πάνε και τις κάνουν; Κλείνουν ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο και πάνε μετά από 6 και 8 μήνες, τους κάνουν τη χάρη και πάνε εκτός σειράς επειδή είναι τα big bosses, πάνε σε ιδιωτική κλινική και στερούνται από το «πενιχρό» βουλευτικό και υπουργικό εισόδημα; Τι από όλα αυτά συμβαίνει; Ας μας απαντήσουν δημόσια! “Παιδιά του λαού είναι κι δυο τους.
Κι επίσης θα ήθελα να τη ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεν θέλει το υπουργείο να εγκρίνει τις εξετάσεις αυτές σε μένα και τους οικείους μου, μήπως μπορεί να μου δώσει πίσω τα λεφτά που μου κρατάει από το μισθό μου για να πάω να τις κάνω ιδιωτικά; Εξάλλου είναι δικαίωμα των πολιτών να μην πληρώνουν μια υπηρεσία στο κράτος αν δεν μένω ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες αυτές.

Παρακαλώ τον Υπουργό Υγείας κ Λοβέρδο να απαντήσει δημόσια στο θέμα μου και να πάρει θέση.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Ν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    τα παλια χρονια οι γιατροι εβαζαν κατω το μυαλο τους και δουλευαν ευσυνειδητα,σημερα κανεις δεν ασχολειται νε τον αρρωστο και οι ευθυνες γινωνται μπαλλακι,γιαυτο και η πληθωρα των εξετασεων.καποια στιγμη θα μπει σειρα οταν καταλαβουν οι γιατροι οτι το επαγγελματους ειναι λειτουργημα και οχι μεσο πλουτισμου.Ας ειναι καλα ο Γεννηματας που καταφερε ναδημιουργησει καστες γιατρων για βελτιωση δηθεν της δημοσιας υγειας,δενω στην πρΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟς ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ,ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥαγγελισμο,μπρος στο χιλτον.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ναι αλλα τους λαθρο… τους περιποιούνται μια χαρά.!! με τσι κουβέρτε τσι τα καλοριφέρτσι τα ηλεκτρικάτσι στη νομική… και τσι ιατρικές τους εξετάσεις. ακομα και σεξ τους έχουν με τους συριζαιους
    εσένα τόσο καιρό σε τάιζαν για να τους ψηφίζεις και δε σε ένοιαζε για τους άλλους
    (τα δικά μας τα παιδιά!!) λέγατε να βολέψουμε, τι θες να κάνουμε τώρα εμείς οι υπόλοιποι ?? εμείς μάτια μου τώρα είμαστε ενα μηδενικό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!! ούτε για μας τους ίδιους..
    η χώρα μας πρέπει να περιθάλψει τους λαθρο,
    σώπασε λοιπόν κοπριτάκο και δούλευε γιατί η Ελλας έχει ανάγκη λεφτά , δεν υπάρχει χρόνος για διαμαρτυρίες

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΣΥΝΟΛΟ 4800 ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4800 ΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΛΕΠΩ…..ΣΚΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ….ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΝΕ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ηρεμα μαγκες.αυτο θελουν να τσουβαλιαστουμε
    μεταξυ μας.μην τους κανετε τη χαρη.εγω εδω που ειμαι δεν εχω παθολογο στο οαεε αν και πληρωνω οαεε 800 ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ, πρεπει να παω στο κεντρο υγειας να γραψω αιματολογικες θυροειδη(ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ,ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 15ΧΛΜ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ! ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ????

    Reply
  5. Ανώνυμος

    σε συγκριση με τους ιδ. υπαλλ. οι δημ. ειναι και παλι σε καλυτερη μοιρα. Τουλάχιστον εχουν τη δουλεια τους.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ; ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011.

    Reply
  7. kostas osullivan

    Ρε ανθρωποι,δε βλεπετε πλεον πως προσπαθουν οι προδοτες πολιτικοι να μας διχασουν για να κανουν απροσκοπτα την διατεταγμενη αποστολη τους;Το οπλο μας ειναι η δημιουργια εκκλησιων του δημου απο ελευθερους πολιτες.Για δειτε και ιδεες οπως την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.(freedomsunday.blogspot.com)

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο 11.20 ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!

    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ?
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ Ο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΙΝΕ
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
    Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ Η ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΟΣΥΝ ΕΠΙΣΗΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΣ.

    ΠΟΙΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ????????

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ+Ο ΠΑΓΚΑΛΙΞ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ????/

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΑΠ
    Η ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ?????????/

    ΤΑ ΚΙΛΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΡΕ.

    Η ΚΑΚΙΑ +Η ΒΛΑΚΕΙΑ …ΟΧΙ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Να σταματησουν εδω και τωρα να κανουν κρατησεις ,για την ανυπαρκτη περιθαλψη.Τερμα το δουλεμα….αλητες πασοκτσηδες ειστε οι εκτελεστες του ελληνικου λαου.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΡΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ
    ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ
    ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ………….

    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!

    Reply
  11. ΣΑΚΗΣ

    ΗΡΕΜΗΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11:20. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΥΣΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ.Υ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.

    ΤΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!
    ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

    ΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ??????

    ΕΔΩ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ!

    ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ,
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

    ΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ?
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ….ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΚΥΝΙΚΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Ν,
    ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!!
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *