Στην αντεπίθεση η ΑΔΕΔΥ μετά τη βόμβα του Πάγκαλου για κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους

ΣΤΟ ΣΤΌΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ Θ. ΠΆΓΚΑΛΟΥ ΞΑΝΑΜΠΉΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ”ΣΤΌΛΙΣΕ” ΩΣ ΚΟΠΡΊΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΜΈΣΩ NEWSIT ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Σ. ΠΑΠΑΣΠΎΡΟΥ.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για…..
κοπρίτες.

“Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε “απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου”; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος” αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά” συμπληρώνοντας… “αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο”.
Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ θεωρεί ως πολιτική επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους τους χαρακτηρισμούς περί ”κοπριτών” και πως είναι άλλοθι αναποτελεσματικότητας και αποτυχίας.
Ο κύριος Παπασπύρου θεωρεί πως συνεχίζετε μια επιχείρηση αποπροσανατολισμου απ’ό την πλευρά της κυβέρνησης για τις αιτίες της κρίσης η οποία είναι προπομπός νέων μέτρων όχι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά για το σύνολο των μισθωτών και ανέργων.

”Αν η κυβέρνηση έχει ερώτημα για το πως και το ποίοι ευθύνονται για το δημόσιο χρέος εδώ είναι η Ρόδος ας προχωρήσει στην δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμα για τον έλεγχο όλου του δημόσιου χρέους και την δημοσιοποίηση διαφώτιση όλων των στοιχείων” λέει στο NewsIt ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησηςστην συνέντευξη του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας “δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος”.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως “η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια”.

http://antixtypos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

30 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΓΚΑΛΕ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ,ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΖΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΥΕΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    τοσα χρονια αυτοι κοπριτες δε σας ψηφιζανε και βγαινατε κυβερνηση ρε Παγκαλε ; Τι εγινε ξαφνικα, τους…αντιπαθησες ; Αλλα τωρα τελειωσες πολιτικα κα…ξεσπαθωσες, δηθεν. Αυτα να τα ελεγες πριν 25 χρονια, οταν διοριζατε αργομισθους και κομματοσκυλα στο δημοσιο. Αι παρατα μας

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚεΠΑΓΚΑΛΕ,ΝΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ;ΠΟΥ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ Η ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;H TO ANTIΘΕΤΟ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;
    ΕΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ,ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΡΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΛΕΞΕΙΣ…ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΑΤΙΜΕ,ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ(ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ)ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ,ΔΕ ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ…ΧΑΡΑΜΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΓΕ,ΕΤΣΙ ΣΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΖΗΤΩ.ΣΑΝ ΧΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ,ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ,ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΚΘΡΕΦΤΗ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ,Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΙΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ?????
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ,ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ?????

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Α[ΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΟΣΜΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Δ.Υ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΠΗΧΗΡΗΜΑΤΑ (ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΤΛ )ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Πω-Πω-πω-πωωωω σκεμπές!!!! Πε πούστη με τα δικά μας τα λεφτά έφγες όλους αυτούς τούς τόνους φαγητού;;;;; Αλλά σε τιμώρησε ο θεός καριόλη σε έχει καταδικάσει να σπαταλάς την μισή ζωή σου στην χέστρα!!Ελπίζω ρε καριόλη ότι έχεις αιμορϊδες και σε βασανίζουν πολύ!!! Πάντωσ το μόνο πράγμα πού είναι σιγουρο για το άτομό σου είναι ΄ποτι δεν μπορείς να γαμήσεις, εμποδιζει ο σκεμπές σε όλες τις στάσεις!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕ ΜΥΜΗΣΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΔΙΟΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΧΛΕΩΡΑ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    11.12, KATI ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ!
    ΑΜ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ FALCON ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ, ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ…ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ///ΠΙΛΟΤΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ….Ο ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΟΣ…ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ FALCON, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ…..ΓΙΑ……
    ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ…..ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΑ!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ετσι γινεται παντα οταν προκειται να χτυπησουν τους δημοσιους υπαλληλους…βαζουν καποιον αφελη σαν τον Παγκαλο να τους υποβαθμιζει και να τους βριζει…και αυτος ο ανθρωπος νοιωθοντας την ασφαλεια του θωκου της εξουσιας (γιατι στο τελος αυτης της διαδρομης δεν τη βγαζει καθαρη),ξερναει χολη για οσους διεσθανεται οτι τον εχουν παρει χαμπαρι και τον εχουν στη μπουκα.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΟΠΡΙΤΗΝ ΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΤΙΚΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ. ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕ ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    67 AKINHTA EXEI O AL.ALABAN
    O DH8EN ARISTEROS!!!
    O TROMOKRATHS SYRIZOSYN
    KI ESEIS ASXOLEISTE ME TO PANGALO!!!!

    TA KILA XANONTAI…………..LIWNOUN.-
    H KAKIA OMWS TWN ADYNATWN MENEI!!!!!!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Koπρίτες είναι το συνάφι του.Όταν διόριζε τους κοπρίτες ψηφοφόρους του ήταν καλά!Τώρα τους προσβάλει,ο αρχικοπρίτης της πολιτικής ζωής.Να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ακόμη πιστεύουν το σοσιαλισμό τους.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Σα δεν ντρεπεσαι παλιανθρωπε, να απευθυνεσαι ετσι στο λαο. Τι γυρευεις?, να σε φτυνουν πανω απ¨τον ταφο σου η να σε κατουρανε οι κοπριτες που εσυ διορισες,Θοδωρα, οταν η εκλογη σου ηταν οριακη, η μηπως τα ξεχασες αυτα,Θοδωρα?. Φαινεται οτι αρεσκεσαι στα μπινελικια του κοσμου, του τιμιου εργαζομενου, που με τον μοχθο του μπορεις εσυ να μεγαλωνεις τη κοιλια σου για να προσβαλλεις την εννοια του τιμιου πολιτικου.Σαν δε ντρεπεσαι λιγακι, παλιανθρωπε!
    Εχω κι αλλα να σου πω, για τον βιο σου στο ΥΠΕΞ, (τις ξεπετες σου…),Αμ στο Μεταφορων?, που τολμησες να τα βαλεις με την πρωτη γραμμη της ΟΑ, και ολα αυτα για την κυλοτα κοπριτισσας που εσυ προωθουσες,για τους "δικους σου" λογους?,η στο ΥΠΕΘΑ?: οπου με τις ενεργειες σου μας εβαψες γκριζους και σκοτωσες τρια παλλικαρια"κοπριτες".!
    Μαζεψου Θοδωρα "κοπρολαγνε" γιατι θα επανελθω, και ο Ζαχοπουλος μπροστα σου θα ωχρια!
    Καλη Χρονια Κοπριτι Θοδωρα, Και να προσεχεις…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    O PANGALOS TA LEEI XYMA
    KAI POLLA EINAI ALH8EIA.

    OSOI DEN ANTEXOUN THN PRAGMATIKOTHTA
    E8ELOTYFLOUN.-

    MH FOBASTE TON EILIKRINH
    DIOTI DEN KANEI POYSTIES…

    NA FOBASTE TOUS PRODOTES
    POU EXOUN SLIM LOOK
    KAI APYTHMENO THRASSOS=
    BLEPE G.A.P
    AL.TSUPRAN
    AL.ALABAN
    KOURAKIS K SIA
    KAMINEL=MPOUTAREL
    KLP MAFIA…………

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *