«Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί των Ταγμάτων Εφόδου δεν θα περάσουν»

Παυλόπουλος: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι θωρακισμένη

«Όλοι μας, πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε…
τη Δημοκρατία, να αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία» τονίζει ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα.

«Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί του Ναζισμού και των Ταγμάτων Εφόδου δεν θα περάσουν» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους ανθρώπους του θύματος, που «έπεσε υπό συνθήκες που είναι ντροπή για τη Δημοκρατία και την κοινωνία μας».

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, σε πείσμα όλων αυτών και ενδεχομένως εκείνων που κρύβονται πίσω τους, είναι θωρακισμένη.

Γιατί είναι ο ίδιος ο Λαός μας και οι δημοκρατικοί θεσμοί που δεν ανέχτηκαν ποτέ και δεν πρόκειται να ανεχθούν να περάσει ο ναζισμός και ο φασισμός» σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει: «Και αυτό το τονίζω προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνον ως πολιτικός αλλά και ως πολίτης.

Και ιδίως στον πολιτικό χώρο, όλοι μας πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, ας αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία.

newsbeast

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *