Χωματερή, η Ελλάς

by To Skouliki Tom

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία τα στοιχεία της Εurostat, σύμφωνα με τα οποία, το μεγαλύτερο μέρος των αστικών αποβλήτων στην Ελλάδα ενταφιάζονται, ενώ τα υπόλοιπα μένουν άταφα, οπότε συμπεραίνουμε ότι μάλλον είναι αβάπτιστα και η….
Εκκλησία αρνείται να τα κηδέψει.

Σύμφωνα με τη Eurostat, το 82% των αστικών αποβλήτων καταλήγει στις χωματερές, ενώ το υπόλοιπο 18% καταλήγει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, οπότε ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί σκουπιδοφάγοι συμπολίτες μας που τα τρώνε από τα χέρια του Κασιδιάρη και γίνεται ανακύκλωση.

Από την άλλη, μόνο το 2% των αστικών αποβλήτων κομποστοποιείται κι αυτό είναι πολύ περίεργο, αφού η κομπόστα είναι το αγαπημένο γλυκό των Ελλήνων και πάντα λες ότι θα φας μια κουταλιά αλλά τελικά αδειάζεις 3 βάζα στην καθισιά σου.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι στην Ελλάδα δε γίνεται αποτέφρωση των αποβλήτων αλλά αυτό είναι μέχρι να έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, οπότε όλη η Ελλάδα θα γίνει ένα απέραντο Άουσβιτς και τα σκουπίδια θα καίγονται μαζί με τους μετανάστες στο κρεματόριο των Άνω Λιοσίων

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι αναλογούν περίπου 503 κιλά σκουπίδια ανά Έλληνα ετησίως -περισσότερα από το μέσο όρο της ΕΕ -, οπότε συμπεραίνουμε ότι αν δεν πεθάνουμε από την πείνα, θα πεθάνουμε σίγουρα από καμιά πανούκλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα στοιχεία της Eurostat δεν περιλαμβάνονται τα απόβλητα από την αγροτική και βιομηχανική δραστηριότητα αλλά η Ελλάδα δεν έχει αγροτική και βιομηχανική δραστηριότητα και τα μόνα σκουπίδια που παράγει είναι τα δελτία ειδήσεων του Mega και του ΣΚΑΪ.

Πάντως, η κρίση έχει και τα καλά της, αφού τα τελευταία χρόνια ξεφυτρώνουν σε όλες τις γειτονιές άστεγοι και νεόπτωχοι που αδειάζουν τους κάδους από τα αποφάγια, αλλιώς όλοι εμείς οι πλούσιοι θα είχαμε πνιγεί στο σκουπίδι.

Τελικά το μνημόνιο είναι όντως ευλογία για τον τόπο.

http://thethreemooges.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *