Ο πανικός που μοιράζουν αφειδώς οι ..τηλεαστέρες παράγοντες ….


Του Σωτήρη Στανωτά

Είναι πλέον σαφές, ακόμη και για όσους εξακολουθούν να παρακολουθούν τα κατεστημένα ΜΜΕ και τα ονομαζόμενα «Δελτία Ειδήσεων» που μεταδίδουν, πως ο Ελληνικός Λαός αποτελεί αντικείμενο ψυχολογικών επιχειρήσεων….
Ο πανικός που μοιράζουν αφειδώς οι ..τηλεαστέρες παράγοντες δήθεν δημοσιογράφοι, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του καλαμιού που χρόνια τώρα ιππεύουν και της απόστασης που δημιουργεί από τους …κανονικούς ανθρώπους .

Αποτελεί και τμήμα ενός σχεδίου, μέρος του οποίου έχει ήδη εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας …
Ο αβδηριτισμός που χρόνια καλλιέργησαν, οι κατέχοντες κάθε μορφή εξουσίας, νομοτελειακά οδηγεί σε ελαστικές συνειδήσεις, και σε Εθνικό και σε Κοινωνικό επίπεδο. Έτσι, γίνεται ευκολότερη η χαλιναγώγηση Ανθρώπων… Τόσο στο πεδίο μιας πραγματικής μάχης όσο και στο επίπεδο ενός Κοινωνικού πολέμου, οπότε το σύστημα καλλιεργεί εύκολα την…

… εντύπωση πως κινδυνεύουν αγαθά, τα οποία έντεχνα έχουν «καθιερωθεί» ως ουσιαστικά…
Έτσι, αφού πρώτα παραχώρησαν στους «απλούς» ανθρώπους το δικαίωμα να θεωρούν αυτονόητα τα πάντα, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν τα μέσα να τα αποκτήσουν, τώρα έφθασε η ώρα να… τους απειλήσουν πως θα τα χάσουν!

Το σκηνικό τρόμου και πανικού στήνεται με επιμέλεια. Και μόλις από σήμερα έχει και νεκρούς…Αθώους ως συνήθως…
«Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» φώναζαν διαδηλωτές (;) πριν από λίγες ώρες στην πλατεία Συντάγματος και μέσα στην αίθουσα οι πατέρες του Έθνους έριχναν ο ένας την ευθύνη στον άλλο…Και αυτό ως συνήθως…

Κομμάτι-κομμάτι στήνεται το σκηνικό του τρόμου. Η «έκτακτη κατάσταση»….
Οι υποψήφιοι Σωτήρες περιμένουν στο παρασκήνιο. Κατασκευασμένοι από εξωθεσμικά κέντρα, περιμένουν την ώρα που θα κριθεί κατάλληλη και ένας από αυτούς -ή και όλοι μαζί- θα εμφανισθεί ως Νυμφίος! Μετά βαΐων και κλάδων….
newstrap

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *