ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κος Γεωργακαράκος, στο δικαστήριο της 18/7/2011 που αφορούσε τους συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, έδωσε τη χαριστική βολή στις ελπίδες τόσων οικογενειών. Συγκεκριμένα, ενώ υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους συμβασιούχους ότι….
καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εκείνος με τα λεγόμενά του, τα αναίρεσε όλα παίζοντας μπιλιάρδο στις πλάτες μας και λέγοντας στον πρόεδρο ότι υπάρχει δεδικασμένη απόφαση χαμένων ασφαλιστικών.

Με άλλα λόγια, ο Δήμαρχος κος Καμίνης και το νομικό του επιτελείο, στις συναντήσεις με τα σωματεία των συμβασιούχων λόγω φόβου… συμφωνεί μαζί τους και μετά στις αίθουσες των δικαστηρίων… τους πολεμά. Αναβολή μια εβδομάδα;;; Απλήρωτοι συμβασιούχοι τόσον καιρό; Συνάδελφοι που έχουν πάρει το δίμηνο ακόμα να μην έχουν επιστρέψει στην εργασία τους;;;

Ποιον κοροϊδεύετε κύριοι; Πείτε μας.
Είμαστε άνθρωποι όπως κι εσείς, με οικογένειες, με όνειρα και ιδανικά. Δουλεύουμε τόσα χρόνια κάτω από δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες με συνέπεια και υπευθυνότητα στον τομέα μας. Δεν έχετε το δικαίωμα να μας μεταχειρίζεστε σαν πιόνια. Τον αγώνα και τον ιδρώτα τόσων ανθρώπων που πίσω τους έχουν οικογένειες, δε θα αφήσουμε να πάει χαμένος. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι ν΄αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο που θα σταθεί στον δρόμο μας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *