ΑΘΩΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αθώος κρίθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, κ. Νίκος Τσουμαρέλης, που κατηγορούταν για…

παράβαση του νόμου περί όπλων και ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο κ. Τσουμαρέλης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής έξω από γραφεία της Χ.Α. στην Κομοτηνή να μεταφέρει κοντάρια με σημαίες από τα γραφεία της οργάνωσης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. Μια ημέρα πριν στην ίδια πόλη συνελήφθη νεαρός, εν’ ενεργεία, στρατιωτικός ΕΠΟΠ στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα γκλοπ και ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ήταν μέλος της Χ.Α. Μετά την ακροαματική διαδικασία, την εξέταση των μαρτύρων αλλά και την παράθεση των γεγονότων από πλευράς του συνηγόρου υπεράσπισης του κ. Ν.Τ. το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του κατηγορουμένου.

«Το γενικότερο κλίμα Μακαρθισμού που βιώνει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες άγγιξε και την Τ.Ο. Κομοτηνής με την σύλληψη του Γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικολάου, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής και στην οικεία του. Τα πειστήρια που οδήγησαν τον Γραμματέα στο δικαστήριο με την διαδικασία του Αυτοφώρου, ήταν ένα ξύλινο κοντάρι με ελληνική σημαία και ένα ακόμη κοντάρι, τα οποία ευρέθησαν εντός των γραφείων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τ.Ο. Χ.Α. Κομοτηνής, αμέσως μετά την αθώωση του Γραμματέα της στην Κομοτηνή, προσθέτοντας πως «απορία ΟΛΩΝ ήταν αν η ελληνική σημαία ΗΔΗ διώκεται ή αν ο νόμος ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ συμπεριλαμβάνει και χαρακτηρίζει ως όπλο το κοντάρι της. Η πανηγυρική αθώωση του συναγωνιστή επανέφερε κάποιες ιδέες που οι Έλληνες Εθνικιστές σεβόμαστε και τιμούμε όπως η Δικαιοσύνη. Τις οποίες ιδέες δυστυχώς καταστρατηγούν οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου στην απέλπιδα προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία, ξεπουλώντας τα πάντα στους ξένους δυνάστες-δανειστές».

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση η Χ.Α. αρνείται την οποιαδήποτε σχέση του συλληφθέντα στρατιωτικού με την οργάνωση, ενώ αντιθέτως αναφέρει πως αυτός «έφερε επάνω του εκτός του γκλοπ και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του Μ.Α.Σ. (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών), δια του οποίου καλούνται οι ενταύθα φοιτητές να παραστούν σε κινητοποίηση του Π.Α.Μ.Ε., η οποία διεξήχθη στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής την 5-10-2013. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία βιάστηκε από τα ΜΜΕ κατ’ επανάληψη τις τελευταίες ημέρες».

www.thrakitoday.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *