Βράζει το Ηράκλειο – Κινητοποιήσεις οργής εναντίον της Χρυσής Αυγής

Αντιδράσεις οργής με φόντο την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το χέρι του 45χρονου…

ακροδεξιού μέλους της Χρυσής Αυγής που συγκλόνισε το Πανελλήνιο οργανώνονται και στο Ηράκλειο με την τοπική αστυνομία να βρίσκεται σε πλήρη επαγρύπνηση λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δυο συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο και Αλικαρνασσό θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα. Η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί μαζική πικετοφορία καταδίκης της δολοφονικής δράσης της φασιστικής Χρυσής Αυγής, σήμερα 7μμ στην πλατεία Αγ.Νικολάου στην Αλικαρνασσό σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία που διατηρεί η Χρυσή Αυγή στην περιοχή.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ Ηρακλειου :

Με αφορμή το γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.

Πλατεία Ελευθερίας
Την ίδια στιγμή συγκέντρωση στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας πραγματοποιούν οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες του Ηρακλείου σε ένδειξη οργής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με σύνθημα: Κανείς δεν ξεχνά, κανείς δεν ξεχνιέται. Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *