Ο Γκιουλέκας στη σκιώδη κυβέρνηση

Η σκληρή μάχη που έδωσε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Γκιουλέκας δεν είχε αίσια έκβαση, η συμπρωτεύουσα χάθηκε για τη Νέα Δημοκρατία μετά από 24 χρόνια, η προσωπική πολιτική διαδρομή του πρώην Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας όμως, δεν….
σταματάει εδώ.

Ο Κώστας Γκιουλέκας ανήκει στα στελέχη που έχουν κερδίσει την εκτίμηση του Αντώνη Σαμαρά, και στα οποία ποντάρει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το μέλλον, προσδοκώντας να τα αναδείξει περαιτέρω, και να στηριχτεί πάνω τους ώστε να γυρίσει σελίδα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «statesmen.gr», ο ηττημένος της μάχης της Θεσσαλονίκης θα συμπεριληφθεί από τον Αντώνη Σαμαρά στη «σκιώδη κυβέρνηση» που αναμένεται να συγκροτήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με το νέο έτος, προκειμένου να ανανεώσει την… frontline της Ρηγίλλης, και να παρουσιάσει καινούρια πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία.

statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Άσχετο με την ουσία του άρθρου. Απλά μία παρατήρηση-απορία: τι εννοεί ο ποιητής λέγοντας "συμπρωτεύουσα";
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    TA ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Κ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤV100 Κ ΕΠΕΙΤΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ !!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η Ντορουλα με τα λαμογια Μαρκογιαννακη και Κιλτιδη

    θα παρει from the Three the longer Που λεει και

    Τραγκας

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η Ντορίτα θα πάρει τα παπάρια του εκλογικού σώματος, όπως και πήρε τα παπάρια του εσωκομματικού. Θα χορτάσει παπάρια η κοπέλα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αντωνακη πες αλευρι, η Ντορουλα σε γυρευει.
    Σκιώδη κυβερνηση και εκει θα μεινει. Στη σκια.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *