Πόρνες, παρεμπόριο και ανακύκλωση

Συνεδρίασε τελικά και για την τακτική του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, παρόλο που ήταν εκτός χρονοδιαγράμματος και προγραμματισμού. Πέρα από τα θέματα ημερησίας διάταξης και την ανακύκλωση, παρέμβαση έκαναν κάτοικοι από το Μπαγκλαντές αλλά και κάτοικοι από το Β’ Δημοτικό διαμέρισμα για το…..
ζήτημα της παράνομης πορνείας.

του Δημήτρη Συρμάτση

Στις 21:30 και χωρίς κανένα διάλλειμα ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετά από την 7ωρη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. (Διαβάστε εδώ).

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος προσπάθησε να περάσει με διαδικασίες εξπρές τα μικρά και τυπικά θέματα, γεγονός που δυσαρέστησε ορισμένη μερίδα της αντιπολίτευσης.

Μετά το πρώτο γενικό πέρασμα των θεμάτων και αφού κρατήθηκαν ελάχιστα για τη συνέχεια, υπήρξε αίτημα από τον κ. Γκιουλέκα σχετικά με το θέμα της ανακύκλωσης, να μεταφερθεί σε άλλη συνεδρίαση , διότι λόγω του όγκου δουλειάς για τη μελέτη του προϋπολογισμού δεν ήταν δυνατό να δουν με την απαραίτητη προσοχή τη νέα σύμβαση και τις διορθώσεις.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν άμεση καθώς όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης, «οι διορθώσεις που ζητήσατε ως αντιπολίτευση έγιναν, εσείς δεν φέρατε καμία άλλη λύση. Η σύμβαση βρισκόταν διορθωμένη στα γραφεία σας από την προηγούμενη εβδομάδα». Τελικά λόγω και της έλλειψης χρόνου και διάθεσης λόγω εξάντλησης η σύμβαση θα έρθει ως τακτικό θέμα σε νέα συνεδρίαση.

Ύστερα ήρθε η σειρά των ανακοινώσεων-παρεμβάσεων από ομάδες πολιτών.

Πρώτα ξεκίνησε η συζήτηση για το ζήτημα των κατοίκων από το Μπανγκλαντές (ρεπορτάζ εδώ) και στη συνέχεια συζητήθηκε το πρόβλημα με την παράνομη πορνεία στο β’ δημοτικό διαμέρισμα. (ρεπορτάζ εδώ)

Μετά από διάλλειμα ολίγων λεπτών συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα με την συνεδρίαση να λήγει 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

http://spnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

    ΚΑΛΑ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *