Φοβόταν τον οδοντίατρο και κόλλησε τα δόντια της με κόλλα!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε έναν μικρότερο ή μεγαλύτερο φόβο όταν είναι να πάμε στον οδοντίατρό μας. Όμως, μια 48χρονη γυναίκα από το Άτρινχαμ του Μάντσεστερ ξεπέρασε κάθε όριο φόβου καθώς έφτασε στο σημείο να κολλάει με… κόλλα τα δόντια της στο στόμα όταν αυτά άρχισαν να πέφτουν!Η Άντζι Μπάρλοου αρνιόταν πεισματικά να πάει στον οδοντίατρο από τότε που η μητέρα της πέθανε από καρκίνο του φάρυγγα σε ηλικία των 34 ετών, τον οποίο είχε ανακαλύψει κατά την επίσκεψή της στον οδοντίατρο. Από τότε η Άντζι δεν πήγε ποτέ ξανά στο γιατρό και δοκίμαζε δικές της… θεραπείες.

Κάποια στιγμή όμως τα δόντια της εξαιτίας της παραμέλησης των δοντιών και του καπνίσματος, άρχισε να χάνει τα δόντια της το ένα μετά το άλλο. Αυτή τη φορά επέλεξε να χρησιμοποιήσει ισχυρή κόλλα στιγμής και ξανακόλλησε τα δόντια της στο στόμα!

Ωστόσο, τα τοξικά συστατικά της κόλλας, όπως ήταν αναμενόμενο, της προκάλεσαν τεράστια προβλήματα μέχρι που το κόκκαλο της γνάθου άρχισε να αλλοιώνεται και κάπου εκεί αποφάσισε ότι δεν γινόταν παρά να πάει στο γιατρό.

Ξεκίνησε μια τεράστια διαδικασία επανόρθωσης των δοντιών και της γνάθου, η οποία της κόστισε σχεδόν όλες της τις οικονομίες. Ο γιατρός της δήλωσε ότι είναι η χειρότερη περίπτωση που έχει δει στη ζωή του!

Πάντως, η ίδια τώρα αφού έχει πια αστραφτερό χαμόγελο για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες λέει ότι είναι πια χαρούμενη και δεν ντρέπεται όταν χαμογελά ή μιλά με κάποιον!

Πηγη perierga

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *