Ο Καμίνης πάει πρόεδρος στην ΚΕΔΚΕ

Ο Γιώργος Καμίνης αποτελεί ένα πολιτικό στοίχημα μακράς πνοής και απόδοσης για τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως έχουμε ξαναγράψει, και αυτό διαφαίνεται και από τον στρατηγικό σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες……
του «statesmen.gr», ο Γιώργος Καμίνης θα είναι το πρόσωπο που θα προταθεί από το ΠΑΣΟΚ για τη θέση του προέδρου της «νέας ΚΕΔΚΕ», που θα προκύψει μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δηλαδή, θα διαδεχθεί και αυτό το αξίωμα τον Νικήτα Κακλαμάνη, με δεδομένο το γεγονός ότι οι υποψήφιοι τους οποίους στήριξε το ΠΑΣΟΚ ή προέρχονται από τις τάξεις του, και ευρύτερα από την Κεντροαριστερά, έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία, προκειμένου να αλλάξει χέρια η ΚΕΔΚΕ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρξε αρχικά η σκέψη να προταθεί η υπερβατική υποψηφιότητα του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η πρόταση αυτή όμως γρήγορα εγκαταλείφτηκε, καθώς εκτιμάται ότι ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται πιο κοντά στις θέσεις που επιθυμεί να προωθήσει η Κυβέρνηση.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    TI EINAI AYTO TO KEDKE?!

    KENTRO
    DIEFTHARMENWN
    KAI
    EGLHMATIWN?!

    H –
    KENTRO
    DOYLEMPORWN/LATHROMETANASTWN
    KAI EGWPATHWN POYSTARADWN?!

    KAMINEL
    DRAKOUMEL
    POYSTAREL

    OUST
    GO HOME
    TO TURKEL.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ ΔΗΛ ΘΑ ΕΙΣΗΓΕΙΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΡΑΓΕ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ………ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ , ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΞΑΤΜΙΖΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…………..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΒΛΑΚΕΣ……….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ……..ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ….ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…….ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, ΛΑΜΠΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΕΙΔΑΤΕ ΤΥΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ :Θ Α Υ Μ Α Τ Α

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ??????

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *