Ευχαριστούμε το ΚΚΕ για την πληροφορία …..

«ΚΚΕ: Θα υπάρξει συνέχεια στα αντιλαϊκά μέτρα. Αφού τους «ευχαριστήσουμε» για την πληροφορία ερωτάμε. Τι θα κάνεις κ. Κουτσούμπα του δημοκρατικού τόξου για τα επερχόμενα μέτρα και τι έκανες για όσα δολοφονικά μέτρα επιβλήθηκαν στον Ελληνισμό μέχρι σήμερα».

Κύριοι Βουλευτές,

Κατωτέρω το ΚΚΕ επισημαίνει: «Θα υπάρξει συνέχεια στα…
αντιλαϊκά μέτρα».

Αφού τους «ευχαριστήσουμε» για την πληροφορία για τα επερχόμενα φασιστικά-νεοναζιστικά μέτρα, ίσως δημοκρατικά για τον κ. Κουτσούμπα (του Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν μείνει, που εκεί «ξέρει» και αντιδρά μαχητικότατα και υπερασπίζεται τη φασιστική δημοκρατία μας), τον ερωτάμε.

Τι θα κάνεις κ. Κουτσούμπα του δημοκρατικού τόξου για τα επερχόμενα μέτρα και τι έκανες για όσα δολοφονικά μέτρα επιβλήθηκαν στον Ελληνισμό μέχρι σήμερα.

Μάλλον έχει δίκαιο το Ρεσάλτο στο άρθρο του, «Η κατοχική Βουλή του εγκλήματος και του ξεπλύματος… ,

Όπου αναφέρει θεμελιωμένα ότι αυτή η «αριστερά» (όχι μόνον το ΚΚΕ) είναι μέρος αυτού του εγκληματικού παιχνιδιού, ένας από τους σημαντικούς παίχτες του…»

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

ΚΚΕ: Θα υπάρξει συνέχεια στα αντιλαϊκά μέτρα

Με σημερινή του ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, επισημαίνει πως παρά την πορπάθεια να δημιουργηθεί η αντίθετη εντύπωση, τα αντιλαϊκά μέτρα που προγραμματίζονται στις επόμενες ημέρες δεν θα είναι τα τελευταία.

“Προαπαιτούμενα είναι τα αντιλαϊκά μέτρα που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από την 1η Ιούλη, όπως η μείωση των επικουρικών συντάξεων και η αύξηση των οικιακών τιμολογίων της ΔΕΗ, αλλά και τα νέα προνόμια για το κεφάλαιο, όπως η μείωση των εργοδοτικών εισφορών”, τονίζει σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη συζήτηση γύρω από τα προαπαιτούμενα το ΚΚΕ.

“Αυτό θα είναι και το περιεχόμενο των νέων μέτρων – “προαπαιτούμενων”, που θα αποφασίσουν στη συνάντησή τους ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Και έπεται συνέχεια…”, καταλήγει το ΚΚΕ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *