Εκτός ΝΔ ο Αλογοσκούφης;

Η πρόσφατη, δημόσια αποκήρυξη του Γιώργου Αλογοσκούφη, με την καταδίκη της απογραφής στην οποία προχώρησε το 2004, από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη, και τον εξ απορρήτων συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, έχουν διαμορφώσει ένα εξαιρετικά ζοφερό περιβάλλον για τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό Οικονομικών των…..
κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι η αποκήρυξη Αλογοσκούφη θυμίζει έντονα τη δημόσια αποδοκιμασία του Θεόδωρου Ρουσόπουλου και του Γιώργου Βουλγαράκη, από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, πριν από περίπου ένα χρόνο, μιλώντας έξω από τη Ρηγίλλης, είχε θέσει ουσιαστικά εκτός Νέας Δημοκρατίας, τα δυο άλλοτε κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

Ο «Κόσμος του Επενδυτή» δίνει σήμερα άλλη διάσταση στην υπόθεση Αλογοσκούφη, καθώς δημοσιεύει την πληροφορία ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει στα χέρια του εισήγηση για τη διαγραφή του πρώην υπουργού Οικονομικών από τη Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο της αυτοκριτικής και της αυτοκάθαρσης του κόμματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι εισηγητές μιας τέτοιας κίνησης, εκτιμούν ότι τα οφέλη για τη Νέα Δημοκρατία θα είναι πολλαπλά, ενώ θα επιτρέψουν στη Συγγρού να αντιμετωπίσει στη συνέχεια… με άλλον αέρα τον Γιώργο Παπανδρέου, ζητώντας του να κάνει το ίδιο με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλιώς θα μπορεί να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό ότι ταυτίζεται πλήρως με την οικονομική πολιτική του δικού του «τσάρου».

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ!!! Ε,ΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ357562&ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ ΚΙ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ TO POYTANAKI FILIO H TO POYSTRAKI POY EINAI PISO NA PAEI NA DEI TH MAMA TOY TORA AMESOS EPEIGON ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +
    +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ ΚΙ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ TO POYTANAKI FILIO H TO POYSTRAKI POY EINAI PISO NA PAEI NA DEI TH MAMA TOY TORA AMESOS EPEIGON ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +
    +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *