Χέρι – χέρι Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης στην δεξιά πολυκατοικία

«Πολιτικό πραξικόπημα» χαρακτήρισε την ενδεχόμενη παύση ή αργία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνάντηση που είχε πριν από λίγο μαζί του, τονίζοντας ότι » βρίσκομαι δίπλα στην αλήθεια και το….
δίκαιο»«Δεν θα τολμήσουν να το κάνουν και αν το κάνουν θα μας βρουν μπροστά τους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σην περιφέρεια, την οποία χαρακτήρισε «συνάντηση στα πλαίσια της ενδοοικογενειακής πολυκατοικίας».

http://respentza.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τυχοδιώκτες και λαϊκιστές και οι δύο.
    Ανίερες συμμαχίες και λυκοφιλίες.
    Θαυμάστε τους και αποθεώστε τους και ποιός ξέρει, κάποια μέρα μπορεί να 'ρθουν στα "πράματα" και να μας πηδήξουν μια και καλή.
    Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά το δικό μου μυαλό δε λειτουργεί καλά και τους θεωρώ και τους δυο αρχιλαμόγια, μακάρι να 'ναι έτσι και να κάνω λάθος, πάντως γνώμη δεν αλλάζω.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΣΕ ΕΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ
    ΩΣ ΟΔΑΛΙΣΚΗ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ
    ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ
    ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ!

    Reply
  3. kostas

    Αυτά πρασινοφρουρέ να τα πείς στους συνταξιούχους γονείς μου,να τα πείς στην γυναίκα μου που έχασε την δουλειά της,να τα πείς στον άνεργο φίλο μου, να τα πείς και σε εμένα που όταν πάω στο market ιδρώνω…και πάνω απο όλα να το πεις στα παιδιά σου (εαν έχεις). Τώρα τα υπόλοιπα ..πίστη στο ΠΑΣΟΚ για να σωθούμε..αστο καλύτερα .. ούτε και εσύ κατά βάθος το πιστεύεις. Μάλλον καλαμπουράκι κάνεις για να περνάει η ώρα σου…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΑ.ΣΟ.Κ. η μονη λυση.Σημερα βιωνουμε τα εργα και της ημερες της Ν.Δ.και ο γιωργος προσπαθει και θα καταφερει να αλλαξει τις διεστραμενες συνηθειες του Ελληνα: ρουσφετια λαμογιες και αναξιοκρατια. Πίστη στο ΠΑ.ΣΟΚ. και θα σωθούμε!
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ….ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ποιος το έκανε ρε Γιώργη το πολιτικό πραξικόπημα?..και γιατί αγόρι μου το έκανε!!.. και μάλιστα στον Πανίκα! Έλεος ρε συ Γιώργη!.. Η δικαιοσύνη αγόρι μου απεφάνθη ότι ο Πανίκας την έκανε την κουτσουκέλα του και τον τιμώρησε (και καλά του έκανε αφού έκρινε ότι την έκανε την λοβιτούρα του!)..εσύ τι ζόρι τραβάς ορέ Γιώργη? που το είδες το πραξικόπημα ορέ!! Και να φανταστείς ότι σε είχα για έντιμο πολιτικό!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ!!! Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ. ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ……..Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ………..υγ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ…ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ…..

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ – Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α.
    Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική
    Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». (Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές – Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *